19 / 04 / 2024

Bahçe Tepe İstanbul Evleri nerede?

 Bahçe Tepe İstanbul Evleri nerede?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Bahçetepe İstanbul projesi, son zamanlarda İstanbul'un en değerli yerlerinden biri olan Avrupa Yakası'ndaki Başakşehir'de yükseliyor...




Bahçetepe İstanbul projesi Başakşehir'de yükseliyor. Bilmeyenler için Başakşehir kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Sultangazi, doğuda Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile batıda Esenyurt ilçeleriyle çevrili konumda. 2008 yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe haline gelen Başakşehir etaplardan meydana geliyor. 


Projede Başakşehir içinde Sağlıkkent'in yanında Metro istasyonuna sadece 2 dakikalık mesafede yer alıyor.  Bahçetepe İstanbul  TEM otoyoluna 5 dakikalık, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü2'ne 20 dakikalık ve Atatürk Havalimanı'na ise 10 dakikalık mesafede konumlandırıldı. 



Bahçetepe İstanbul Hakkında:


Bahçetepe İstanbul projesi henüz ön talep sürecinde. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Makro  ve Akyapı Ortak Girişimi ile birlikte hayata geçireceği Bahçe Tepe İstanbul projesi toplam 1.474 konuttan meydana gelecek. 


16 blok halinde yükselecek proje; Başakşehir'de yer alıyor. 23 Ağustos'ta yapı ruhsatı alınan Bahçetepe İstanbul Evleri'nde 67 adet ticari ünite bulunuyor. 



Makro Bahçetepe projesi kapsamında yer alan konutların 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki konutların alanları 60 metrekare ila 242 metrekare arasında değişiyor. Konutlar 2014 Haziran'da teslim edilecek. 


0212 444 67 59 

0212 659 62 22 


http://www.makroinsaat.com.tr


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön