19 / 04 / 2024

Bahçebaşı Konak Mahallesi'nde yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Bahçebaşı Konak Mahallesi'nde yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Bahçebaşı (Konak) Mahallesi, Malatya Caddesinde yol yapım, bakım ve de onarım çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.



Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından, geçtiğimiz aylarda büyük bir bölümü yeniden düzenlenerek standartlara uygun hale getirilen 10 metre genişliğindeki yol üzerinde asfaltlama çalışmalarına başlandı.


Bahçebaşı Mahallesi’nin yanı sıra Gündüzbey’e de giden alternatif yollardan biri olan Malatya Caddesi’nin kalan 1600 metrelik bölümünde de Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.


Yolda, öncelikle freze makinesiyle eski asfalt kazınıp, zemin tesviyesi yapılarak dolgu ve sıkıştırılmış mıcır serimi tamamlandı. Ardından da Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri tarafından finişer makinesiyle sıcak asfalt serimine başlanarak, yolun kalan kısmı büyük oranda tamamlandı.


Mahalle Sakinlerinden teşekkür


Malatya Caddesi’nde sürdürülen asfaltlama çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Mahallelerine Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön