20 / 04 / 2024

Bahçecity's Residence 'ta 48 ay 0 faiz ile! 319 bin TL'ye 3+1!

Bahçecity's Residence 'ta 48 ay 0 faiz ile! 319 bin TL'ye 3+1!

Firma: TAF Gayrimenkul

Proje: Bahçe City's

Bahçecity's Residence projesi Taf Gay. Yat. Tic. LTD. ŞTİ ve Osten İnşaat Fay. Men. Tic. LTD. ŞTİ güvencesi ile Bahçeşehir'de yeni bir değerle yükseliyor. Keşke dememek için Bahçeşehir'den ev almanın tam zamanı. 48 ay 0 faiz ile banka yok, kefil yok....



Bahçecity's Residence  projesi   TAF Gayrimenkul  ve Osten İnşaat güvencesiyle yapılmaktadır. Bahçeşehir- bölgesinde toplam 11.000 metrekare arazi üzerine konumlanan Bahçecity’s Projesi, TEM otoyolu üzerinde, gişelere sadece 1 dakika, Atatürk Havaalanı’na 20 dakika, yakında açılması planlanan metro’ya yürüme mesafesinde. Üstelik önünde bulunan Ispartakule Bahçeşehir bağlantı yolu ve  arkeolojik sit alanı sayesinde ömür boyu sürecek ve kapanmayacak göz alıcı bir manzara ve merkeziliğe sahiptir.Bahçecity’s  rahat ödeme seçenekleri ve keyifli sosyal aktiviteleriyle Bahçeşehir bölgesi için oldukça ulaşılabilir bir noktadadır..

 3+1, 4+1,dubleks daire planlarıyla evinizi değiştirmenize sabep olacak lüks bir  yaşam alanı yaratır. Bahçecity’s Residence  Projesi, 145-168-198-241 ve 251 m2  arasında değişen daire tiplerine sahiptir.

                                                             

Tüm bunların yanında;

Akıllı daire sistemi ve uygulaması standart olarak verilen projede konuk karşılama ve resepsiyon, Vale hizmeti, Kat temizliği ve servisi, gibi özellikler Bahçecity’s Residence farkı ile  daire sahiplerine sunulmaktadır.3.000 m2 olan içinde bölgesinin en büyük ve kaliteli sosyal tesis alanına sahip Bahçecitiy’s projesinde Açık / Kapalı  Yüzme Havuzu,  Dinlenme Terasları, Yürüyüş Parkurları, Çok Amaçlı Spor Sahası(Basketbol, Voleybol, Mini Futbol,Tenis), Fitness Center, Sauna, Hamam,Masaj odaları Çocuk Oyun Alanları, Açık/Kapalı Otopark Alanları, 7 gün 24 saat titizlikle seçilmiş güvenlik elemanları ile huzur içinde bir yaşam…

 TAF GAYRİMENKUL ve OSTEN İNŞAAT kendi bünyesinde gerçekleştirdiği 48 ay vadeye 0  faiz kampanya imkanı ile Bahçecity’s dairelerine sahip olabiliyorsunuz. 


TAF GAY.YAT.TİC.LTD.ŞTİ VE  OSTEN İNŞAAT GAY.MEN.TİC.LTD.ŞTİ güvencesi ile Bahçeşehir’de banka yok kefil yok…


%20 peşin, 1 yıl sonra %10, 2 yıl sonra %20, geri kalan tutar 48 ay vadeye 0 faiz ile taksitlendirilebiliyor. 

Bahçecity’s  projesi ayrıcalığında; 3+1 dairelere 319.000 TL’den, 4+1 dairelere 530.000 TL’den,Dubleks dairelere 497.000TL’ den, başlayan fiyatlarla sahip olabiliyorsunuz.Ayrıntılar ve lansman öncesi fiyat ve kampanyalardan faydalanmak için satış ofisimizle irtibata geçiniz.



BAHÇECİTY’S SATIŞ OFİSİ: 

0530 464 23 23 

www.bahcecitys.com/


projeye sor



Geri Dön