29 / 03 / 2024

Bahçekent Flora daire tipleri!

Bahçekent Flora daire tipleri!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

İlk etapta yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Bahçekent Flora daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...



Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullnabildiği Bahçekent Flora daire tipleri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje, 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Dairelerin satış sürecine devam edilen Bahçe Kent Flora;  otopark, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


İkinci etap teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Bahçekent Flora daire tipleri kapsamında alanlar 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Bahçekent Flora daire tipleri!


İlk etapta yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Bahçeşehir Bahçekent Flora, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ İştiraki  Emlak  Konut GYO A.Ş güvencesiyle inşa ediliyor. 


Bahçekent Flora daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. 


Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön