28 / 03 / 2024

Bahçekent Flora lansmanı yapıldı! 145 bin liraya!

Bahçekent Flora lansmanı yapıldı! 145 bin liraya!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir’de hayata geçirilen Bahçekent Flora 10 Haziran Salı günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanla görücüye çıktı.



İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Başakşehir’de 300 milyon TL’lik dev bir proje  yükseliyor. İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen  Bahçekent Flora  projesiyle bölgede 875 konut ticari alanlar yer alacak.  10 Haziran Salı günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda görücüye çıkan Bahçekent Flora, lansman sonrasında yoğun bir taleple satışa sunuldu.


Başakşehir bölgesi ve Bahçekent Flora projesine ilişkin detaylar veren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum; “Başakşehir bölgesi İstanbul’un hızlı gelişen noktalarından biri. Burada gerçekleştirilen projelerle bölge her geçen gün değer kazanıyor. Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. havalimanına yakınlığı ve çalışmaları süren Metro hattı ile bu bölge gelecek vaat eden bir nokta. Bahçekent Flora projesi de 875 konut ve ticari alanlarla bu bölgeye değer kazandıracak bir projedir.” dedi.


Bahçekent Flora’nın yatırımcılarından Mehmet Yeşil, Doğan Dağ ve Müslim Güzel, projenin detaylarına yönelik şunları belirtti; “TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle Başakşehir’de geliştirdiğimiz projemizi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında inşa ediyoruz. 140 bin metrekare genişliğindeki Hoşdere Bölge Parkı’na komşu bir noktada konumlandırdığımız projemiz, 22 bin metrekarelik rekreasyon alanıyla bütünleşen bir yapıya sahip. Emlak Konut GYO tarafından örnek nitelikte bir şehircilik anlayışıyla planlanmış bir bölgede konut planlamasıyla insan, bölge parkıyla doğa ve ticari alanlarıyla kent, birbirine entegre edilmiş durumda.”


PEYZAJ ALANLARIYLA FARK OLUŞTURACAK


Bölgenin en dikkat çeken projeleri arasında yerini alan Bahçekent Flora, 22 bin metrekarelik peyzaj alanına ek olarak, bitişiğindeki 140 bin metrekare genişliğindeki bölge parkıyla eşsiz bir konuma erişiyor.


Proje bitiminde yaklaşık 3.000 kişinin yaşayacağı Bahçekent Flora, yeşil alanlarla çevrili konumuyla dikkat çekiyor.


YATIRIMCILARIN İLGİ ODAĞI OLDU


Lansman öncesinde yoğun bir ilgi gören proje, konumu ve donatıları itibariyle yatırımcıların talebini çekiyor. Kısa bir süre devam edecek fiyat avantajına uygun faiz oranlarıyla kredi kullanılabilen proje alternatif ödeme planları da sunuluyor.


Büyüklükleri 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişen daireler, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor. İlk etabının teslimleri 2016 yılının Eylül ayında yapılacak projede metrekare satış fiyatları ise 2 bin TL'den başlıyor.



Satış Ofisi: Hoşdere Cad. Emlak Konut 2.Etap Bahçekent Flora Hoşdere Başakşehir.


Telefon:  444 58 13

Web Sitesi: www.bahcekentflora.com


projeye sor



Geri Dön