20 / 04 / 2024

Bahçekent Flora'da, satışlar yarılandı! 36 ay sıfır faiz!

Bahçekent Flora'da, satışlar yarılandı! 36 ay sıfır faiz!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora'da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu...



875 konutluk Bahçekent Flora'da, satışlar yarılandı. Fiyatların 164 bin TL'den başladığı projede, 36 ay 0 faiz uygulanıyor.


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora'da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu. Haziran'da satışa sunulan, 875 konutun bulunduğu projede, lansman fiyatlarıyla devam eden satışlar için son günlere girildi. 


YÜZDE 4 PEŞİNAT YETERLİ 

Konut fiyatlarının 164 bin TL ile 452 bin TL arasında değiştiği projede, 36 aya vade farksız taksitlendirme yapılırken, 120 aya kadar da uygun faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Alternatif ödeme planlarının da bulunduğu projede, yüzde 4 peşinatlı ödeme imkanı da sunuluyor. 300 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çekiyor. Projede, büyüklükleri 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişen, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.


Takvim 


Geri Dön