26 / 04 / 2024

Bahçekent Flora'da yatırımcılar buluştu!

Bahçekent Flora'da yatırımcılar buluştu!

Bahçekent Flora projesi, satış ofisinde düzenlenen bir organizasyonla projeden ev alan 'komşuları' tanıştırdı. Teslimler Eylül 2016'da başlıyor. Projede 3 aylık bir dönemde 450'nin üzerinde dairenin satışı gerçekleşti.



BAHÇEŞEHİR'İN dev projesi Bahçekent Flora, 20-21 Eyliil'de satış ofisinde düzenlenen brunch organizasyonunda projeden yatırım yapan konut alıcılarını bir araya getirdi.  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle, İzka inşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora'da komşular bir araya geldi. 875 konut ve ticari alandan oluşacak projede avantajlı fiyatlar 199 bin TL ila 452 bin TL arasında tutuluyor. Konumu ve donatıları itibarıyla yoğun bir ilgi gören projede 3 aylık bir dönemde 450'nin üzerinde dairenin satışı gerçekleşti. 


300 MİLYON TL YATIRIM 


30 milyon TL'lik yatırımla hayat bulan Bahçekent Flora, Başakeşehir ve çevresinin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Proje bitiminde yaklaşık 3.000 kişinin yaşayacağı Bahçekent Flora, bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Bölgenin en dikkat çeken projeleri arasında yerini alan Bahçekent Flora, bitişiğindeki 140 bin metrekare genişliğindeki bölge parkıyla eşsiz bir konuma erişiyor. 

İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede ilk etabın teslimleri ise 2016 yılının Eylül ayında yapılacak. 


Akşam


Geri Dön