24 / 04 / 2024

Bahçekent Florya projesinin lansmanı yapıldı!

Bahçekent Florya projesinin lansmanı yapıldı!

Toki iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle Izka İnşaat Dağ Mühendislik ve Sıtar inşaat ortaklığıyla, İstanbul Başakşehıı'de hayata geçirdiği Bahçekent Flora'yı lansmanla görücüye çıkardı.




875 KONUT VAR


Bahçekent Floranın yatırımcılarından Mehmet Yeşil ise şu bilgileri paylaştı: "TOKİ iştirakı Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle Başakşehir'de geliştirdiğimiz projemizi Izka İnşaat. Dağ Mühendislik ve Sıtar inşaat ortaklığında inşa ediyoruz. 140 bin metrekare  genişliğindeki Hoşdere Bölge Parkına komşu bir noktada konumlandırdığımız pıojerniz, 22 bin metrekarelik rekreasyon alanıyla bütünleşen bir yapıya sahip .


Toki iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle Izka İnşaat Dağ Mühendislik ve Sı taı inşaat ortaklığıyla, istanbul Başakşehıı'de hayata geçirdiği Bahçekent Flor a'yı lansmanla görücüye çıkardı. 


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat  Kurum, "Başakşehir. İstanbul'un hızlı gelişen noktalarından. Buradaki projelerle bölge her geçen gün değer kazanıyor. Kuzey Marmara Oto yolu ile 3'üncü hava limanına yakınlığı ve çalışmaları süren metro hattı ile bu bölge gelecek eden bu nokta" dedi. 


Hürriyet Ege 


Bahçekent Flora nerede?


Başakşehir Bahçekent Flora adres: Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul


Bahçekent Flora iletişim bilgisi:

Tel: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: www.bahcekentflora.com



Geri Dön