29 / 03 / 2024

Bahçekent Hayat Meydanı 160 bin metrekare alan üzerine kuruluyor!

Bahçekent Hayat Meydanı 160 bin metrekare alan üzerine kuruluyor!

İstanbul’un Avrupa yakasında kurulan Bahçekent, TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO öncülüğünde hayata geçecek nitelikli konut projeleri, okullar, hastaneler, parklar ve alışveriş merkezleri sayesinde yaşanılabilir bir şehir haline gelecek.



Önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bahçekent, kurulacak dev şehir parkıyla da nefes alacak. Emlak Konut GYO tarafından yapılacak Hayat Meydanı adını taşıyan park, 160 bin metrekarelik alana kurulacak. Üç tarafı sularla çevrili Hayat Meydanı’nda cami, biyolojik gölet, çim amfi, yamaç terasları, çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları bulunacak.


Bahçekent’te yaşayanlara huzurlu bir ortam sunmayı hedefleyen dev şehir parkı, yeme içme alanlarıyla da iddialı olacak. Çocuklar için oyun alanlarının da bulunacağı Hayat Meydanı’nda enerji üreten güneş kolektörleri de yer alacak. Böylece park kendi enerjisiyle yaşayacak. Bahçekent’te oturanlara doğanın içinde huzurlu bir yaşam sunmaya hazırlanan Hayat Meydanı, dört bir yanında inşa edilecek olan konut projelerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralarken, yüksek prim potansiyeli de sunacak.


Avrupark, Hayat Meydanı’na komşu olacak

Hayat Meydanı’nın hemen yanı başında inşa edilecek konut projelerinden biri de Avrupark olacak. Cihan İnşaat’ın  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçireceği Avrupark konumu, sunduğu sosyal imkanları ve geniş daire seçeneğiyle öne çıkacak. 83 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Avrupark’ta bin 380 konutun yanı sıra 72 dükkan da bulunacak. Avrupark, 1+1’den 4+1’e uzanan geniş daire seçeneğine sahip olacak. Projede 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 konutlar 100 ile 120 metrekare. Avrupark’ta bulunan 3+1’ler ise 145 ve 150 metrekare büyüklüğünde yapılacak. Projede 160 metrekareyle 165 metrekare arasında değişen iki farklı tipte 4+1 daire de yer alacak.


TOKİ Haber


Geri Dön