20 / 04 / 2024

Bahçekent Hayat Park'la kendi kendine yetecek!

Bahçekent Hayat Park'la kendi kendine yetecek!

Önümüzdeki dönemde 20 bin konutun inşa edileceği Bahçekent, işyerleri, sağlık kompleksleri, eğitim alanları ve sosyal donatıları ile kendi kendine yeten bir uydu kent olacak.



Bahçekent, Emlak Konut GYO tarafından yapılacak olan 160 bin metrekarelik dev şehir parkı Hayat Park’la da nefes alacak



İstanbul’un Avrupa yakasına kurulacak 1 milyon nüfuslu Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent, konutları, işyerleri, sağlık tesisleri, eğitim alanları ve sosyal donatılarıyla kendi kendine yeten bir yer olacak. Bahçekent’te yaşayanlar bulundukları bölgeden çıkmadan çalışmanın, eğitim görmenin ve sağlık hizmetlerinden yararlanmanın keyfini sürecek.

İnsan ve doğa dengesini koruyan yapısıyla dikkat çeken Bahçekent, önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak.  Bahçekent, Emlak Konut GYO tarafından yapılacak olan dev şehir parkı Hayat Park’la da nefes alacak. 160 bin metrekarelik alana kurulacak olan Hayat Park’ın üç tarafı sularla çevrili olacak. Parkta cami, biolojik gölet, çim amfi, yamaç terasları,  çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları bulunacak. 


Avrupark Bahçekent hayata geçiyor


Cihan İnşaat’ın Avrupark Bahçekent projesi ise Hayat Park’ın hemen yanında yer alacak. Cihan İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesinde inşa edilen ve şuanda ön talep sürecinde olan Avrupark Bahçekent, önümüzdeki aylarda satışa çıkacak. 83 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Avrupark Bahçekent’te 1.396 konutun yanı sıra 86 dükkan bulunuyor.  Yeni evli çiftlerden geniş ailelere kadar herkesin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanan Avrupark Bahçekent’te 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri yer alıyor. Avrupark Bahçekent’te 1+1’ler 60 metrekare, 2+1’ler 100 ila 120 metrekare, 3+1’ler 145 ila 150 metrekare, 4+1 dairelerse 160 ila 165 metrekare olarak planlanıyor.



Geri Dön