29 / 03 / 2024

Bahçekent Park Mavera ödeme planı!

Bahçekent Park Mavera ödeme planı!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera

Bahçekent Park Mavera ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. 8 Kasım cumartesi günü satışa çıkacak olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.



Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen  Park Mavera  projesi Başakşehir yeni merkezde inşa ediliyor. Bahçekent Park Mavera ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor. 


8 blok halinde yükselen Bahçekent Park Mavera projesinde 338 ticari birimle 672 daire bulunuyor. Projede teslimler 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.


Bahçekent Park Mavera projesinde fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları gibi yaşam alanları tasarlanıyor. 


Park Mavera projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Proje 229 bin 241 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Bahçekent Park Mavera ödeme planı

Park Mavera projesinde 0,86 faiz oranıyla 120 aya kadar vade yapılıyor. Projede şu bankalardan kredi kullanılabiliyor;  Vakıfbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Albaraka, ING Bank ve Halkbank.


Park Mavera iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.parkmavera.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön