19 / 03 / 2024

Bahçekent'te her bütçeye uygun seçenek!

Bahçekent'te her bütçeye uygun seçenek!

İstanbul ’ un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir ’ in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Bahçekent'te her bütçeye uygun seçenek...



İstanbul’un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Bölgenin en büyük yatırımcısı konumundaki  TOKİ  İştiraki emlak Konut GYO’nun öncülüğünde inşa edilecek konutlar, okullar, sağlık merkezleri, parklar, meydanlar ve alışveriş merkezleri sayesinde Bahçekent’in, 24 saat yaşayan bir lokasyon olması planlanıyor. İstanbul’un gayrimenkul yatırımları açısından parlayan yıldızı olmaya aday Bahçekent, Kuzey Marmara otoyoluna, üçüncü havalimanına ve yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığı nedeniyle büyük önem taşıyor. 

 

Prim potansiyeli yüksek

 

Master planları oluşturulan ve planlı bir kentleşme başlatılan Bahçekent, doğayla bütünleşen bir yapılaşmaya da sahip olacak. Bu nedenle bölgede 160 bin metrekarelik dev bir şehir parkı kurulacak.  Tüm bu özellikleri sayesinde Bahçekent’te inşa edilecek olan konut projelerinin büyük getiri sağlayacağı belirtiliyor. Bahçekent’te Cihan İnşaat da TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesi ile Avrupark Bahçekent projesini hayata geçirecek. 1380 konut ve 72 dükkandan oluşan projede her bütçeye ve her aileye uygun konut seçenekleri olacak. 


Milliyet 


Geri Dön