26 / 04 / 2024

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları anahtar teslim töreni düzenlendi!

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları anahtar teslim töreni düzenlendi!

Pala İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projesinin anahtar teslim törenini düzenlendi. Yemekli yapılan programda, maliklere 2 yıl geçerli kalite sertifikası verildi.



Pala inşaat Yönetim Kurulu Başkam Fatih Pala, "Ben yola çıkarken Türkiye'deki en meşhur müteahhitlerden biri olmak için değil, ahilik kültürü içerisinde, halis niyetle. Mimar Sinan olmak için yola çıktım" dedi. 


Kentsel dönüşümde öncü olmak için kolları sıvayan Pala inşaat tamamladığı projelerine bir yenisini daha ekledi. Pala inşaat, kentse dönüşüm kapsamında Bahçelievler Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projenin anahtar teslimini düzenlediği bir törenle gerçekleştirdi. Retaj Royale Hotel'de düzenlenen yemekli törende Gümüş Modem Konakları mn daire sahiplerine anahtarları teslim edildi. Pala inşaat, maliklerine bir de kalite sertifikası vererek, 2 yıl sınırsız eksiklerini giderme ve ömür boyu kendilerine ulaşabilme sözünü verdi.


40. yılını kutlayan aile şirketi olan Pala inşaatın tanıtımının yapıldığı sinevizyon göster imiyle başlayan programda, çözüm ortaklarından en özverili, en istikrarlı ve en pratik çalışan ödülleri de sahiplerine teslim edildi. Pala İnşaat'tan ev sahibi olanlar anahtarlarını teslim aldıktan sonra Pala inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala'ya teşekkür plaketi sundu.


Geceye katılan maliklere ve misafirlere seslenen Pala İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala, "Hayalimizi özetleyen bir cümleyle sözlerime başlamak istiyorum; Barbaros Hayrettin Paşa'nın 'Er odur ki dünyada koya bir eser, esersiz kişinin yerinde yeller eser' sözü hayatımın her döneminde bana ışık tuttu. İşlerime bu sözleri yazarak başladım. Bu dünyaya geldik, ayrılacağız. Yaptığımız işlerden sonra arkamızdan inşallah bir hayır duası alırız. Biz bu amaçla, bu gayretle çalışıyoruz. Allah muvaffak etsin" şeklinde sözlerine devam etti. 


YAPTIKLARIMIZ TEMİNATIMIZDIR 

Fatih Pala, "Bundan önceki dairelik için lansman programı düzenledik ve bir araba . 

ettik. Bu projemiz 24 dairelik bir proje. Biz yapmış olduğumuz işlerle, gelecekte yapacağımız işlerin teminatını vermiş oluyoruz. Dolayısıyla kaçak yapacak, bizi eksi duruma düşürecek işlerin de önüne geçmiş oluyoruz. 

Bugün burada Gümüş Modern Konaklan projemizin malikleri, daha önce dairelerini teslim ettiğimiz kişileri çağırdık. Daha da önemli anlaşmalarını yaptığımız ve görüşmelerine devam ettiğimiz projelerden de malikleri çağırdık. Biz buyuz, inşallah bundan sonraki projelerimiz en az bu projemiz kadar olacak. Bu da demek oluyor ki, biz bundan daha kalitesiz iş yapamayız. Üzülerek söylemek istiyorum ki, bu projemiz bundan sonraki projelerimize göre biraz daha düşük kalacak. Biz her zaman bir adım ileri kendimizi geliştirerek yolumuza devam ediyoruz" dedi. 


PABUCU DAMA ATILAN OLMAYACAĞIZ 

Pabucu dama atılan esnaf olmamamız lazım diyen Fatih Pala, "Burada çözüm ortaklarımız da var. Eskiden bizim toplumumuzda ahilik vardı. Burada yanlış yapan, sahtekârlık yapan bir esnaf olduğu zaman pabucu dama atılırmış. Ve o esnaf o çarşıda bir daha esnaflık yapamazmış. İnşallah biz pabucu dama atılan esnaf olmayacağız. Bu töreni bunun bir teminatı olarak görebilirsiniz. Biz her zaman, haftanın 7 günü. 24 saat arandığı zaman ulaşılabilen ve en az 2 gün içinde çözüm üretebilen bir firma olmak için gayret ediyoruz" şeklinde konuştu. 


MİMAR SİNAN OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK 

Biz yola çıkarken Türkiye'deki en meşhur müteahhitlerden biri olmak için yola çıkmadık diyen Fatih Pala, "Mimar Sinan olmak için yola çıktık. Mimar Sinan'ın mantalitesiyle ve bakış açısıyla bakarsak, 100 sene önce yapılan eserler çökmek üzere, yaptığı 500 senelik eserler dimdik ayakta duruyor. Ben tabiî ki zekâsı, geliştirdiği teknolojilerin yanında bir de halis niyeti olduğuna inanıyorum. Biz onun yolundayız" dedi. 


AVANTAJIMIZ GARANTÖRÜMÜZÜN OLMASI

Fatih Pala, "Kentsel dönüşüm yasası ilk çıktığı zaman hemen harekete geçtik. Bu işi en iyi kim yapar diye araştırdık ve karşımıza İş Bankası çıktı. Bizlerle çok güzel ilgilenerek, garantörlük sözleşmemizi yaptık. Şu an kentsel dönüşüm yapıyorum diyen firmaların bütçelerinden biliyorum, yüzde 70'in yüzde 80'inin garantörlük sözleşmesi yoktur. Bizim bir avantajımız da bu oldu. İnşallah bundan sonraki projelerimizle tekrar bir arada olacağız" diyerek sözlerini tamamladı. 

Pala İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Fatih Pala, şirketin başarısında pay sahibi olan çalışanlarını da plaketle ödüllendirdi. 



Gazete 365


Geri Dön