24 / 04 / 2024

Bahçelievler Katlı Pazaryeri'ndeki 5 metrelik duvar yıkıldı!

Bahçelievler Katlı Pazaryeri'ndeki 5 metrelik duvar yıkıldı!

Her hafta sonunu farklı bir mahallede geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın, bu seferki adresi Bahçelievler Katlı Pazaryeri oldu. Akpınar, tezgah sahiplerinin de sorunlarını dinledi.




Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, pazar alışverişini, Bahçelievler Katlı Pazaryeri'nde yaptı. Başkana sorunlarını anlatan tezgah sahipleri, satış alanı ile asansör kısmını ayırmak için geçtiğimiz yıllarda örülen 5 metrelik duvarın alışverişi olumsuz etkilediğini ve yıkılması gerektiğini söyledi. Soruna 'jet çözüm' üreten Akpınar, zabıta birimlerinden temin edilen balyoz ile duvarı yıktı.


Sorunları dinledi

Her hafta sonunu farklı bir mahallede geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın, bu seferki adresi Bahçelievler Katlı Pazaryeri oldu. Akpınar, tezgah sahiplerinin de sorunlarını dinledi. Pek çok esnafın, pazar yerindeki asansör bölgesi ile satış alanını ayırmak için, örülen 5 metrelik dev duvardan şikayet etmesi üzerine Akpınar, esnafa "Duvarı yıkalım mı?" diye sordu. Zabıta ekiplerinden temin edilen balyozu eline alan Başkan Akpınar, esnafın isteğini yerine getirdi ve pazarcıların da yardımı ile duvarı yıktı. Pazarcılar, Başkan Akpınar'a teşekkür etmek için lokma döktürdü.


Yeni Asır




Geri Dön