19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Crown Deluxe'de metrekaresi 1.750 TL'ye!

Bahçeşehir Crown Deluxe'de metrekaresi 1.750 TL'ye!

Bahçeşehir'in yeni cazibe merkezi Akbatı AVM'nin yanı başında inşasına başlanan Crown Deluxe, görücüye çıktı. Babacan Yapı tarafından projelendirilen, 1+1'den 4+1'e kadar uzanan daire seçenekleriyle satışa sunulan Crown Deluxe'e ilgi yoğun



Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, yoğun talep aldıklarını ve 54 konutun şimdiden satıldığını ifade etti. Babacan, 'şžu an uyguladığımız fiyatlar bölgedeki fiyat ortalamasının çok altında. Bu bölgeye baktığınızda metrekaresi 3.500-4.000 TL aralığında dairelerle karşılaşırsınız. Biz metrekaresini 1.750 TL ile 2.500 TL aralığında tutuyoruz.' dedi. İnşaatın hızla başladığı projede teslimler 2013'ün sonbaharında yapılacak. 40 ay vade imkanı veya 120 ay banka kredisi ile 0 peşinat 0 ara ödeme ile konut sahibi olma imknının sunulduğu projede fiyatlar ise kısa bir süreliğine 144 bin TL'den başlıyor. 400 residence dairesinden ve 40 adet alışveriş ünitesinden oluşan proje, Akbatı TEM bölgesinin girişinde yer alarak bölgenin en hareketli yerini oluşturuyor. 'Her adımda hayat' sloganıyla lanse edilen projenin çevresinde; Akbatı AVM, Fransız Sokağı, Medical Park Hastanesi, Festival Park ve 20 bin metrekarelik alana sahip Club İstanbul spor kulübü yer alıyor. TEM Otoyolu Esenkent girişinin ay sonunda açılışı da ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.

Rezidans bahçe teras konseptinde tasarlanan Crown Deluxe, 24 katlı kulelerden oluşuyor. Üst katlardaki daireler Bahçeşehir bölgesi, Küçükçekmece ve Büyükçekmece Gölü manzarasına sahip. Crown Deluxe'te kompleksin dışında kendine ait de fitness, SPA, solarium ve açık yüzme havuzu yer alıyor. Hızlı asansörlerle evlere erişimin sağlandığı dairelerde, lamine parke uygulaması, duvarlar için Amerika'dan özel olarak ithal edilen tekstil tabanlı kğıtlar, led aydınlatmalar, daire içerisinden asansör çağırma, akıllı intercom sistemine entegre edilmiş hırsız alarmı, yangın alarmı standart olarak uygulanırken, kat erişimli kapalı otoparklar dikkat çeken bir diğer özellik olarak öne çıkıyor.
Zaman


Geri Dön