19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Gölet satılıyor mu?

Bahçeşehir Gölet satılıyor mu?

Bahçeşehirliler Derneği 6 Mart 2015 Cuma günü gerçekleşecek Başakşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda Bahçeşehir Gölet Alanı'nın hasılat paylaşımı ile satışı konusunda belediye başkanına yetki verilmesi için oylama yapılacağını iddia etti...




Başakşehir Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nın ilki 2 Mart 2015 tarihinde başkan yardımcısı Yasin Kartoğlu yönetiminde gerçekleştirildi. Bahçeşehirliler Derneği (BADER)6 Mart 2015 Cuma günü gerçekleşecek ikinci oturumda 225 bin metrekare alana sahip Bahçeşehir Gölet Alanı'nın hasılat paylaşımı ile satışı konusunda belediye başkanına yetki verilmesi için oylama yapılacağını iddia etti.


Yaptığı açıklamada "Bundan böyle her şey göletini, parkını kısacası Bahçeşehir'i sevenlerin elindedir. Bizler Bahçeşehirliler'in sahip çıktığı, benimdir dediği tüm değerlerimizin dernek olarak takipçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz" diyen Bahçeşehirliler Derneği bugün saat 19:30'da derneğe gönüllü hizmet veren Şehir Planlamacıları, Harita Mühendisleri, Mimarların ve duyarlı halkın katılımı ile bilgilendirme toplantısı yapacak.


Bahçeşehir Gölet satılıyor mu?


Bahçeşehir Gölet satılıyor mu?



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön