26 / 04 / 2024

Bahçeşehir Kent Villa 9'da 650 bin TL'ye! İcradan!

Bahçeşehir Kent Villa 9'da 650 bin TL'ye! İcradan!

Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi, Cenk Koray Caddesi'nde 29 ada, 14 parselde yer alan bin 16 metrekare alanlı Kent Villa 9 içerisinde 3 bağımsız bölüm nolu dubleks meskeni satışa sunuyor



Küçükçekmece 2. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. KÜCÜKÇEKMECE 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN GAYRİMENKULUN AÇIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2010/3525 TALİMAT

Bir borçtan dolayı satılmasına karar verilen;

TAŞINMAZIN TAPU KAYDI VE YERİ: Başakşehir Tapu Sicil Müdürlüğünün 13.04.2011 tarih,3633 sayılı tapu kayıt örneğine göre;Başakşehir ilçesi,Hoşdere Köyü, 293 ada,14 parsel sayılı 1,016.72m2 miktarlı kat mülkiyet O B.A.K. Villa vasıflı taşınmazda KV09 Blok 2-3.kat 123/1017 arsa paylı 3 bağımsız bölüm numaralı dubleks meskenin 1/2 hissesinin Sabahat Ofluoğlu,l/2 hissesinin Halis Şen adlarına kayıtlı olduğu.taşınmazın tamamı üzerinde alacaklı banka lehine tesis edilmiş ipotek ile dosya haczinin mevcut olduğu bildirilmiştir.

TAŞINMAZIN İMAR DURUMU:
Başakşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce tanzim ve tasdik edilmiş olan 19.04.2010, tarih 9220 sayılı İmar durumu yazısına göre söz konusu taşınmaz 1/1000 ölçekli "07.02.2003 onay tarihli Bahçeşehir Sıvat-Yeşiltepe Mevkii, Dereköy Çiftliği Mevkii Revizyon Uygulama İmar Planı" kapsamında park alanında kalmaktadır denilmiştir.

TAŞINMAZIN HALİ HAZİR DURUMU :
Satışa konu taşınmaz; İstanbul ili Başakşehir İlçesi,Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi,Cenk Koray Caddesinde,tapunun 293 ada, 14 parsel numarasında kayıtlı I,016.72m2 miktarlı kat mülkiyetli B.A.K. Villa vasıflı taşınmazda kayden KV09 Blok.mahallen Deme 05 Ada, Kent Villa 91 da,- 2-3 Kat 123/1017 arsa paylı 3 bağımsız bölüm numaralı dubleks meskenin borçlular adına kayıtlı 1/2 şer hisse olmak üzere tamamı niteliğindedir. Taşınmaz Bodrum kat+Zemin kat+3 Normal kat+teras kattan müteşekkil, B.A.K.tarzda.ayrık nizamda, 1. Sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile inşa edilmiş olan,elektrik,sıhhi tesisat doğalgaz tesisatları mevcut ana binanın 2 ve 3.Normal katında yer alan 3 nolu dairenin 2.Katta yer alan girişinde antre -hol üzerinde mutfak, wc.salon,dahili merdiven ile çıkılan 3.Normal katında bir tanesi ebeveyn banyolu dört oda,banyo,WC,teras katında ise bir oda ve açık teras mahallerinden ibaret.kapalı alanları itibariyle 240m2 alana sahip.salon zemini lamine parke,masif kaplama çelik giriş kapılı.duvarlar saten boyalı.doğrama aksamı PVC doğramalı,banyolarında sıhhi tesisat armatürleri ile tamamlayıcı aksesuarları,mutfakta ise sabit tezgah ile modüler mutfak dolapları mevcuttur. Taşınmaz bulunduğu konum itibariyle alt ve üst yapısı tamamlanmış.her türlü belediye ve sosyal imkanlardan istifade edecek konumda.villa kullanımında olan bahçe dahilinde çevre düzenleme ve peyzajı yapılmış durumda,civarın talep gören iskana elverişli konut alanında kalmaktadır.

TAŞINMAZIN KIYMETİ: 650.000,00-TL dir.

SATIŞ ŞARTLARI

1-) Satış 31/05/2011 günü:  Saat  14.20 den 14.35'e kadar Küçükçekmece 2 İcra Müdürlüğü kaleminde yapılacaktır.Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur.Böyle bir bedel ile alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartı ile 10/06/2011 günü aynı yer ve aynı saatlerde olmak üzere 2. ci açık artırmaya çıkartılacaktır. Bu artırmada da tahmin edilen değerin %40 oranını aşması ve satış masrafları ile rüçhanlı alacaklıların alacaklarını geçmek kayıt ve şartı ile en çok artırana satış yapılır.
2-) Artırmaya iştirak edeceklerin takdir edilen kıymetin %20 si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir  alıcıya istediği takdirde 10 günü geçmemek üzere mehil verebilir. İhale Damga resmi ve KDV nin tamamı ile tapu harç ve masraflarının 1/2 si alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ile tellaliye bedeli satış bedellerimJen ödenir.
3-) İpotek sahibi alacaklılar ile diğer ilgililerin (İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir) bu gayrimenkul üzerindeki haklarım hususu ile faiz ve masrafa dair olan iddiaları dayanağı belgeler ile birlikte 15 gün içinde Müdürlüğümüze bildirmeleri gerekir, aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır. 4-) Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmez ise ihale İİK nun 133 maddesi gereğince fesh edilir. İki ihale arasındaki farktan ve % yasal faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.
5-) Tapu sicilinde adresleri mevcut olup da kendilerine tebligat gönderilen ilgililerine tebligat yapılamadığı taktirde ayrıca adres tahkiki yapılmayıp işbu ilan tebliğ yerine geçerli sayılacaktır.
6-) Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilecektir.
7-) Satışla iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları daha geniş bilgi almak isteyenlerin Müdürlüğümüzün yukarıda numarası yazılı dosyasından bilgi almaları ilan olunur.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön