19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Kiptaş projesi Vaditepe'de fiyatlar!

Bahçeşehir Kiptaş projesi Vaditepe'de fiyatlar!

Firma: Kiptaş

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Bahçeşehir Kiptaş projesi Vaditepe'de fiyatlar metrekare olarak 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiyor. Bahçeşehir Vaditepe Evleri'nde satış günü 23 Ekim olarak belirlendi...




İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de Kiptaş'ın inşa edeceği Vaditepe Evleri projesi 23 Ekim 2013 tarihinde görücüye çıkıyor.  Kiptaş  Vaditepe Evleri Bahçeşehir projesinde satışlar yapılacak lansmanla beraber başlıyor.


Kiptaş Vaditepe Evleri Bahçeşehir satılık daire seçenekleri olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon sunuluyor.  Kiptaş  Vaditepe Evleri Bahçeşehir projesinde 4 bin adet konut, cami ve ticari alanlar yer alacak.


Kiptaş  Vaditepe Bahçeşehir  projesinde blokların kat yükseklikleri 5 ile 20 kat arasında değişiyor. Bahçeşehir Kiptaş projesi Vaditepe Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 lira ile 2 bin 800 lira aralığında değişiyor.


Kiptaş Vaditepe Evleri Bahçeşehir ödeme koşulları kapsamında düşük faiz oranları üzerinden banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Kiptaş Vaditepe Evleri daire satışları kampanyalarla birlikte yapılacak.



Kiptaş Vaditepe iletişim

Telefon : 212 510 98 98

Web : http://vaditepebahcesehir.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön