25 / 04 / 2024

Bahçeşehir Koleji Torbalı kampüsü ne zaman açılacak?

Bahçeşehir Koleji Torbalı kampüsü ne zaman açılacak?

Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir’in Torbalı ilçesinde kampüs açıyor. 15 bin metrekarelik alanı kapalı olmak üzere 57 dönüm arazi üzerine kurulacak kampüs, Türkiye’de en büyük araziye sahip olan kampüs olacak.



Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir’in Torbalı ilçesinde kampüs açıyor. 15 bin metrekarelik alanı kapalı olmak üzere 57 dönüm arazi üzerine kurulacak kampüs, Türkiye’de en büyük araziye sahip olan kampüs olacak. 59 kampüs, 109 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran ve TEOG başarılarıyla Türkiye’nin zirvesinde yer alan Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında Torbalı kampüsünü açacak. Bahçeşehir Koleji Torbalı Kampüsü tanıtım toplantısı Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Koleji CEO’su Devrim Karaaslanlı, Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Lüle ve kampüs kurucusu Yıldırım Baytekin’in katılımıyla yapıldı. Yoğun ilgiyle gerçekleşen toplantıda Bahçeşehir Koleji Torbalı Kampüsü’nün özellikleri paylaşıldı.


BİN ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

Bin öğrenci kapasiteli Bahçeşehir Koleji Torbalı Kampüsü; merkezi konumu, kapalı yüzme havuzu, bilim müzesi, sanat atölyesi, çok amaçlı kapalı spor salonu, açık spor tesisi, teknoloji laboratuvarı gibi özel eğitim alanları ve akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile Ege Bölgesinin en iyi okulları arasında yer alacak. Bahçeşehir Koleji Torbalı Kampüsü kuvvetli eğitim kadrosu, Bahçeşehir Koleji’nin 21. yüzyıl becerilerine odaklanan eğitim anlayışı ve yabancı dil eğitiminde dil öğretmeyi değil dil edindirmeyi hedefleyen yaklaşımıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunacak ve onları geleceğe tam donanımlı hazırlayacak.


20 MİLYON TL’YE MAL OLACAK

Kampüsle ilgili değerlendirmede bulunan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, “Torbalı’da, Bahçeşehir Koleji inşaatına başlıyoruz. Torbalı’daki Bahçeşehir Koleji, Türkiye’deki en büyük araziye sahip olan bir kampüs. Bahçeşehir Koleji olarak Türkiye’nin her noktasına kaliteli eğitimi götürmek için uğraşıyoruz, gece gündüz çalışıyoruz. Bu sene 430 milyon TL eğitime yatırım yaptık. Bahçeşehir Koleji Torbalı Kampüsü, 57 dönüm arazi üzerine kurulan 15 bin metrekare kapalı alanı olan ve 20 milyon TL’ye mal olacak büyük bir kampüs. Bölgenin en önemli ilgi çekici merkezlerinden biri olacak. Değerli Torbalı’ya Bahçeşehir Koleji ile daha fazla değer katmak istiyoruz. Onun için kaliteli eğitimi ülkemizin her noktasına yayma sevdamız devam ediyor. Çalışmaya devam ediyoruz. Kolejin inşaatı 1 Temmuz itibariyle bitecek, 1 Ağustos’tan itibaren kapılarını açacak. Dolayısıyla yeni eğitim öğretim yılında eğitim öğretim hayatına başlamış olacak” dedi.


Milliyet


Geri Dön