25 / 04 / 2024

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.



Türkiye’nin önemli eğitim markalarından biri olan Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni Zorlu Grant Otel'de düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.


Bahçeşehir Koleji, Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi'nin yeni eğitim döneminde hizmete açılacağını duyurdu. Kireçhane Mahallesi, Güzeltepe Küme Evleri'nde, 11 bin metrekarelik alanda kurulan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi lansman toplantısına Bahçeşehir Okulları Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özge Aslan, Bahçeşehir Koleji Eğitim Teknolojileri Direktörü Metin Ferhatoğlu, Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi Okul Müdürü Kadir Tolga Yıldız, Bahçeşehir Trabzon Fen ve Teknolojileri Kurucu Okul Müdürü Aziz Sonkaya, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.


Trabzon Fen ve Teknolojileri Kurucu Okul Müdürü Aziz Sonkaya, "Geleceğin teknolojisine yön verecek, ülkemizi küresel ölçekte teknoloji liderleri arasında konumlandıracak genç bilim adamlarını yetiştirmek amacıyla 2006 yılında Bahçeşehir'de kurulan Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi bugün ülkemizin dört bir yanında yeni kampüsleriyle, Türkiye'nin ve dünyanın saygın okulları arasında yer alıyor.  Akademik ve teknolojik alt yapısı güçlü, uluslararası arenada ve Türkiye'de ulusal anlamda üstün başarılara imza atıyor. Sadece Türkiye'nin seçkin üniversitelerinde değil dünyanın önemli üniversitelerine yüzde yüz burslarla öğrencilerini gönderiyor. Bu da bizim için çok önemli gurur ve kıvanç kaynağı" dedi.


Hürriyet 


Geri Dön