24 / 04 / 2024

Bahçeşehir Koleji yeni binasında öğrencileri ile buluşuyor!

 Bahçeşehir Koleji yeni binasında öğrencileri ile buluşuyor!

Sinpaş GYO Bursa Modern bünyesindeki Bahçeşehir Koleji yeni binasında öğrencileri ile buluşuyor.




Dünya standartlarında sunduğu eğitim kalitesiyle Bahçeşehir Koleji, doğal zenginlikleriyle Türkiye’nin gözbebeği Bursa’daki ikinci kampüsünü Bursa Modern’nin bünyesinde açıyor. 2012-2013 eğitim-öğretim yılı ile birlikte yeni tesislerinde faaliyete girecek olanBahçeşehir Koleji’nin Bursa Modern Şubesi, 15 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 18.30’da açılacak. 


Çağdaş bilgi ve teknolojiyi eğitim sistemlerinin vazgeçilmez temeli sayan Bahçeşehir Eğitim Kurumları "Eğitimde Önce Kalite" yaklaşımı ile yurt genelinde artan bir talep doğrultusunda sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. 2012-2013 eğitim-öğretim yılı ile birlikte yeni tesislerinde faaliyete girecek olan Bahçeşehir Koleji’nin Bursa Modern Şubesi, Bursa’daki ikinci şubesi. 


Renkli açılış… 

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik,Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, Bahçeşehir KolejiKurum Sahibi Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji Ceo’su Hakan Koçoğlu, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Behçet Yavuz, Bahçeşehir Bursa Koordinatörü Mehmet Yıldız’ın da hazır bulunacağı açılış 15 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 18.30’da yapılacak.  




Geri Dön