28 / 03 / 2024

Bahçeşehir konut projelerinde beyaz eşya kampanyası!

Bahçeşehir konut projelerinde beyaz eşya kampanyası!

Konut projelerindeki konutları avantajlı ödemelerle satışa çıkaran özel bir kampanya başlattı. Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev alanlara davlumbaz, fırın, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima hediye edilecek.



Markalı konut projelerinden peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunan www.evdekifirsat.com, müşterilerini her hafta sürpriz hediye ve indirimlerle şaşırtmaya hazırlanıyor. 

"Sizin için bulduk, sizinle buluşturduk" sloganıyla sunulan kampanyada, evdekifirsat.com sitesine üye olan, Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev satın alan müşterilere davlumbaz, fırın, set üstü ocak, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima hediye edilecek. 

Kampanya, ilk olarak 17-26 Nisan haftası boyunca geçerli olacak. Ayrıca evdekifirsat.com'da hemen teslim, peşinatsız, ayda 1850 lira taksitle ödeme avantajları da sürüyor. 


Portföy genişliyor 

Evdeki Fırsat markalı konut projelerinde yerleşmiş düzeni, peyzaj alanları, sosyal ve spor tesisleriyle ev satın almak isteyenler için Bahçeşehir ve Halkalı'da projelerin içinden 1 + ilden villa tipi eve kadar uzanan geniş bir portföy sunuyor. Site portföyüne kısa sürede yeni projelerin eklenmesi bekleniyor. 


Posta



Geri Dön