16 / 04 / 2024

Bahçeşehir Park Gölet Evleri!

Bahçeşehir Park Gölet Evleri!

Firma: Atmaca Grup-MFA İnşaat

Proje: Bahçeşehir Park

Bahçeşehir Park Gölet Evleri projesinde daire fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlarken, dükkanların metrekare birim fiyatı 35 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Gölet Evleri'nde 130 daire ve 130 dükkan olacak...




Bahçeşehir Park Gölet Evleri projesi Atmaca Grup ve Mfa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Bahçeşehir Gölet büyüme alanında yapılacak olan  Bahçeşehir Park  Gölet Evleri projesi ultra lüks olarak tasarlandı.


Bahçeşehir Park Gölet Evleri projesinde 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birim olacak. Bahçeşehir Park Gölet Evleri projesinde en küçük konut tipi 4 oda 1 salon olarak planlandı.


Bahçeşehir Park Gölet Evleri projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlayarak değişiyor. Bahçeşehir Park Gölet Evleri'nde dükkanların metrekare fiyatı 35 bin liradan başlıyor.


Ön satışların başladığı Bahçeşehir Park Gölet Evleri projesinde teslimlerin Eylül 2017 yılında yapılması hedefleniyor. Bahçeşehir Park Gölet Evleri projesi 11 katlı iki konut bloğu olarak yükseliyor.


Bahçeşehir Park Gölet Evleri!


Tel: 0212 412 12 22

Web: http://www.mfa.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön