19 / 03 / 2024

Bahçeşehir Soyak Konforia'da bu haftaya özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Bahçeşehir Soyak Konforia'da bu haftaya özel yüzde 10 indirim fırsatı!

5 bin konutluk Soyak Konforia'da bu haftaya özel yüzde 10 indirim yapılıyor, isteyenler haftaya özel olarak peşin ve banka kredili alımlarda sıfır faizli Soyak Finansmanı'nı da kullanabiliyor.



İSTANBUL'UN ilk mega yeşil projesi olarak tanımlanan 5 bin konutluk Soyak Konforia, üçüncü havaalanı projesi ve üçüncü köprü bağlantı yolları üzerinde, hızlı tren istasyonu ve metro durağına yakınlığıyla hayat buluyor. Bahçeşehir göletle arasında 7-8 dakika mesafede yer alan proje, yakın olduğu mega projelerle yatırımcıların da yoğun ilgisini çekiyor. Kuzey Bahçeşehir'de yer alan proje, enerji tasarruflu, alışveriş ve spor alanlarının da içinde bulunduğu geniş bir bölgeye yayılıyor. Farklı ödeme planlarına yer verilen Soyak Konforia'da, peşin ve banka kredili alımlarda bu haftaya özel yüzde 10 indirim fırsatı veya sıfır faizle Soyak Finansmanı sağlanıyor. 


Yüzde 1 KDV fırsatı 

LEED Yeşil Bina Sertifikası'na uygun bina kriterleri ile İstanbul'un ilk mega yeşil projesi olarak hayata geçen Soyak Konforia'da, özellikle 2+1 ve 3+1 daireler, ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için ilgiyle karşılanıyor. Soyak deneyimiyle, sitede yaşamanın tüm olanakları ideal büyüklük konseptiyle sunan projede ilk etapta 271 konut bulunuyor. 59 metrekare 1+1,87 metrekare 2+1,120 metrekare 3+1 ve 193 metrekare'den başlayan 4+1 dairelerin yanı sıra dubleks ve bahçeli daire alternatifleri de yer alıyor. Soyak Konforia'da 1+1 daireler 217 bin liradan, 2+1 daireler 312 bin liradan, 3+1 daireler 372 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Eylül 2017'de teslim edilecek olan projede yüzde 1 KDV avantajıyla uygun koşullarda satış imkanı sağlanıyor. 


Dubai Cityscape Fuarı'nda ön tanıtımı yapılan projenin yoğun ilgi gördüğünü belirten Soyak Holding CEO'su Dr. Emre Çamlıbel; "İstabul'un yeni merkezi ve yeni havaalanı, yeni köprü yolları ve diğer büyük projeler nedeniyle geleceği olarak adlandırdığımız lokasyonda yeni projemizi hayata geçiriyoruz. Amacımız gelişmekte olan bu bölgede enerji tasarruflu, alışveriş ve spor alanları bulunan, toplam 5 bin konuttan oluşacak Türkiye'nin en büyük 'yeşil bina' projelerinden birine imza atmak. Projemizin ilk etabını 2017'de teslim edeceğiz" dedi. 


Projenin ilk etabında 271 ev satısa çıktı 


SOYAK Konforia projesine ait genel bilgiler ve ödeme sistemleri ise şu şekilde: 

- Toplam 271 konut 

- 56-218 metrekare arasında farklı daire seçenekleri 

- 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler 

- Dubleks ve bahçeli daire alternatifleri 

- Banka kredisiz ödeme imkanı 

- Minimum yüzde 10 peşinatla konut kredisi imkanı 

- 20 aya kadar kredi kullanma imkanı 

- Açık ve kapalı otopark 

- Spor alanları 


www.soyak.com.tr


Vatan


Geri Dön