27 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları!

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.



Bahçeşehir  Vadişehir  lansman fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 650 tane konut ve 60 tane ticari ünitenin yer aldığı proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Vadişehir Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Proje şehir hastanesi, şehir parkı, kamu alanları, metro ve okullara yakın konumda inşa ediliyor.


Konut teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Vadişehir Başakşehir Evleri Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyor. 


Satış süreci bugün başlayan Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor ve 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.


Vadişehir Bahçeşehir Konutları 'nın ortak yaşam alanları içerisinde koşu ve yürüyüş yolları, Türk hamamı, fitness salonu, oyun alanları, sauna, yüzme havuzu, kreş, hobi odası yer alıyor. 


Vadişehir Bahçeşehir satış ofisi telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön