20 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri satılık!

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri satılık!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Kiptaş güvencesiyle hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.



Binres İnşaat imzası taşıyan Vaditepe Göl Evleri  Marmaray  ve metro hattının yanı başında, TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. Projenin teslim tarihi 2017 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.


Vaditepe Göl Evleri İstanbul Başakşehir-Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. Projede banka kredili ödemelerde 120 ay vade, firma bünyesinde ise 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. Toplam 357 daire ve 52 ticari birimin yer aldığı proje 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu, spor sahaları, kapalı havuz, oyun alanları, mini golf alanı mevcut. Projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.


Lansmana özel fırsatlar sunan Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire alanları 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Proje 4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak inşa ediliyor. 


Binres İnşaat Vaditepe Göl Evleri nerede?

Ulaşım: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Göl Evleri  Kiptaş  satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön