23 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Peki Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?



Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir Konutları 18 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.


Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sağlanan  Vaditepe Gölevleri  İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede 357 adet daire ve 52 adet ticari birim yer alıyor.


Mini golf, kapalı havuz, oyun alanları, bay-bayan fitness salonu, spor sahaları, yürüyüş yolları gibi ortak kullanım alanları bulunan  Kiptaş  Vaditepe Gölevleri 100 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri Başakşehir projesi TEM Otoyolu'nun başında, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3 Köprü ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede,  Marmaray  ve metro hattının yanında hayata geçiriliyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Vaditepe Göl Evleri 'nin Eylül 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 69 ile 234 metrekare arasında değişiyor. 


Kiptaş Vaditepe Gölevleri adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Gölevleri satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön