29 / 03 / 2024

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri teslim tarihi!

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri teslim tarihi!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri teslim tarihi olarak Eylül ayı 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Dairelerin toplam 69 ile 234 metrekare alan büyüklüğüne sahip olan proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.



Bahçeşehir  Vaditepe Gölevleri  projesi firma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanırken,banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılıyor. Projede toplam 357 konut ve 52 ticari ünite bulunuyor.


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri projesi toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede kapalı havuz, spor sahaları, mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu ve oyun alanları gibi sosyal seçenekler bulunuyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje  Kiptaş  tarafından hayata geçiriliyor.


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri projesi Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın,  Marmaray   ve metro hattının yanında mesafede yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor.


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri projesi 4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçiriliyor. Proje toplam 100 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri teslim tarihine göre dairelerde Eylül ayı 2017 yılında yaşam başlayacak. Projedeki dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön