24 / 04 / 2024

Bahçeşehir'in özlenen mahallesi Eston Şehir Mahallem!

Bahçeşehir'in özlenen mahallesi Eston Şehir Mahallem!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Mahallem

"Bahçeşehir'in özlenen mahallesi Eston Şehir Mahallem" sloganıyla tanıtılan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje Polatyol Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.



Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisiyle vade imkanı sunan Eston Şehir Mahallem Evleri Bahçeşehir 1. kısım'da inşa ediliyor. Proje 41 bloktan oluşuyor. 


"Bahçeşehir'in özlenen mahallesi Eston Şehir Mahallem" sloganıyla yükselen projede banka kredili veya nakit ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede 315 adet bağımsız birim yer alıyor. 


Metrekare birim fiyatı 4 bin 300 TL olarak belirlenen Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir 68 dönüm arsa alanına sahip. Projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de açık yüzme havuzu, tenis kortu, 2 çocuk oyun alanı, çocuk oyun parkları, açık çocuk havuzu, peyzajlı doğal dere, meyve bahçesi, sinema ve Playstation odası, oyun ve performans atölyesi, basketbol sahası, genç aktivite odası, okuma odası, spor odası, mini futbol sahası, dinlenme alanları ve bisiklet yolu gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir satış ofisi 

Tel: 444 86 16

Web: estonsehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön