20 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul projesinin bulunduğu bölgenin özellikleri!

 Bahçetepe İstanbul projesinin bulunduğu bölgenin özellikleri!

Bahçetepe İstanbul projesinin yer aldığı bölgenin özellikleri Reel Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklandı.



Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi  Bahçetepe İstanbul projesi kapsamında 1543 adet bağımsız bölümün gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı.


Reel Gayrimenkul Değerleme'nin hazırladığı rapora göre, İstanbul İkitelli mahallesinde yer alan 81.910 metrekare arsa alanına sahip olan ve 1543 konutun yer aldığı Bahçeşehir İstanbul projesinin bölgesel özellikleri yer alıyor. 


Değerlemeye konu olan taşınmazlar İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli Mahallesi 81.910,14 metrekare alana sahip 1306 ada 1 parsel, üzerine inşa edilecek olan 1476 adet konut ve 67 adet dükkan olmak üzere toplamda 1543 adet bağımsız bölümden oluşan proje ve 540 Ada 4 parsel'de bulunan 127.452 metrekare alanlı arsada Toplamda 81.910,14 metrekare arsa üzerine kurulacak olan İstanbul Bahçetepe projesi 19 blok ve 1543 adet bağımsız bölümden oluşuyor.


 Bahçetepe İstanbul projesinin bulunduğu bölgenin özellikleri!


Projenin bulunduğu parsel , Bahçeşehir Kayaşehir Mahallesi girişinde yer alıyor. Parsele ana ulaşım Kayaşehir vasıtaları ile sağlanıyor. Yakın konumda yeni yapılmakta olan Toki tarafından yapılan toplu konutlar ve boş arsalar yer alıyor. Taşınmazların çevresindeki Olimpiyat Stadı, Toki Kayaşehir Ticaret Meslek Lisesi, Kayaşehir Merkez AVM. diğer nirengi noktaları.


Bölge, 2. derece deprem bölgesinde yer alıyor. Bölge orta gelir düzeyine sahip olan kitlenin tercih ettiği yaşam alanı olma özelliğine sahip. Yakın çevresinde konut projeleri devam ediyor.


Projenin bulunduğu bölgeye ulaşım özel araçlarla ve yakın mesafeden geçen toplu taşıma araçları ile sağlanıyor. O-3

Avrupa Otoyoluna yaklaşık 5 km, Atatürk Havalimanına 15 km, Boğaziçi Köprüsü’ne takribi 30 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 37 km mesafede bulunmaktadır.


Detaylı bilgi için tıklayın 



Geri Dön