25 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul'da ön satışlar yarın başlıyor!

 Bahçetepe İstanbul'da ön satışlar yarın başlıyor!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Makro ve Akyapı ortaklığında hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul projesinin ön satışları Kayaşehir'de yarın açılacak olan ve içinde projenin maketinin bulunacağı satış ofisinde gerçekleştirilecek...



Makro ve Akyapı ortak girişimiyle hayata geçirilen  Bahçetepe İstanbul  projesinde ön satışlar yarın itibariyle başlayacak. Toplam 1.476 adet konutla inşa edilen proje kapsamında 1 oda 1 salon evden 5 oda 1 salon eve kadar farklı konut tipler mevcut durumda olacak. 


Bahçetepe İstanbul'un havadan görüntüleri için tıklayınız!



Konutların büyüklüklerinin 60 metrekare ilâ 242 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Bahçe Tepe İstanbul projesinin satış ofisi yarın açılıyor ve satışlar Kayaşehir'de yer alacak olan bu satış ofisinde gerçekleştirilecek. Maketin de ziyaretçiler için hazır olacağı Bahçetepe İstanbul Evleri projesinde kampanyalı ön satışlar Cumartesi günü ve şirketin yakın çevresine yapılacak olan satışlar ise Cuma günü başlayacak.



16 blokla yükselecek olan BahçeTepe İstanbul'da 67 adet de ticari ünite bulunacak. Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden meydana gelmesi beklenen proje, Başakşehir'de yer alıyor. Konutların metrekare birim fiyatlarının 1.900 liradan başladığı ve 2 bin 100 liraya kadar yükseldiği Başakşehir Bahçetepe İstanbul'un üneyinde Bağcılar, Küçükçekmece, Avcılar; doğusunda Esenler; kuzeydoğusunda Sultangazi ve kuzeyinde ise Arnavutköy yer alıyor.


 Bahçetepe İstanbul da ön satışlar yarın başlıyor!


0212 444 67 59 

0212 659 62 22 


www.makroinsaat.com.tr


www.bahcetepeistanbul.com


Yağmur Başak KARA



projeye sor



Geri Dön