18 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul'un yarısı ön satışta tükendi!

 Bahçetepe İstanbul'un yarısı ön satışta tükendi!

Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat&Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir'de inşa edilecek Bahçetepe İstanbul satışa sunuldu. Ev alanlara verilen 40 metrekarelik hobi bahçeleriyle ön plana çıkan projede 1476 konutun yarısı ön satışta tükendi



TOKİ iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Makro İnşaat&Akyapı Ortak Girişimi'nin İstanbul Başakşehir'de hayata geçireceği Bahçetepe İstanbul satışa çıktı. Başakşehir'de yükselecek olan Bahçetepe İstanbul projesi hakkında bilgi veren Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, 'Yapımına bu ay başlanacak olan Bahçetepe İstanbul'da daire teslimleri 2014'ün ilk yarısında olacak. 16 blokta 1.476 konutun yer aldığı proje ön talepte yoğun ilgi gördü. 700 daire bu dönemde satıldı' dedi. Konutların 62 ile 247 metrekare arasında değiştiğini söyleyen Uyan, 'Proje, Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden oluşuyor. Sınırlı sayıda olacak  deluxe dairelerde Türk hamamı ve sauna var' diye konuştu.


133 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Daire fiyatları hakkında da bilgi veren Uyan, 'Bahçetepe Kuleler'de 1+1 daireler 133 bin, 2+1 dairelerse 198 bin liradan başlıyor. Aile Bağları'nda ise 2+1 Plus daireler 161 bin , 3+1'ler 273 bin, 4+1'ler 314 bin, 5+1 daireler 395 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldı. 5+1 deluxe daireler ise 571 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta' dedi.


Organik tarım yapılacak

Ercan Uyan, 'Aile Bağları bölümünden 2+1 Plus, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+1 deluxe daire alanlara projenin yanı başında bulunan yaklaşık 127 bin metrekarelik komşu parselden ortalama 40 metrekare büyüklüğünde hobi bahçesi kullanım hakkı verilecek' diye konuştu. Bahçelerin her birinin separatörlerle çevrili olacağını ifade eden Uyan şöyle devam etti: 'Bahçelerde özel olarak tasarlanmış ahşap bahçe kulübeleri bulunacak. Bahçelerinde meyve veya sebze yetiştirmek isteyenler ilaç kullanmadan yalnızca organik tarım yapabilecek. Ürünleri kendileri tüketebilecekleri gibi organik pazarda da satabilecekler' dedi.


Yağmur suyu bahçede kullanılacak

Bahçetepe İstanbul'un doğa dostu proje olacağını ifade eden Uyan,  'Projede rüzgar enerjsi ve güneş enerjisinden yararlanılacak. Buradan elde edilecek elektrik ortak alanların aydınlatmasında kullanılacak. Ayrıca, yağmur sularını depolayıp bahçe sulamasında kullanacağız. Bu şekilde aidatları düşürmeyi planlıyoruz' açıklamasında bulundu.



Akşam


Geri Dön