23 / 04 / 2024

Bahçeyaka Ispartakule'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Bahçeyaka Ispartakule'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

SUR Şirketler Grubu bünyesindeki Sur Yapı, Ispartakule’de 220 milyon TL yatırımla yeni bir konut ve yaşam projesine başlıyor.



‘Bahçeyaka Ispartakule’ isimli proje, 21 dönüm arsa üzerinde 57 bin 200 metrekare toplam inşaat alanına sahip. 8 bin metrekare üzerinde yeşil alanın yer alacağı projede 7 blokta 327 daire olacak. Projede konutlar 52 metrekare ile 443 metrekare aralığında değişiyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Bayramda herkesin tatilde olduğu dönemde dahi bir haftada yaklaşık 1200 talep aldık. Bahçeyaka Ispartakule konut projesinin bölgede heyecan yarattığını hissettik” dedi.


225 BİN TL’DEN BAŞLIYOR


Yeni projelerinin lokasyon avantajına dikkat çeken Elmas, ‘’Sağlık Kent, 3. havalimanı, Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Mahmutbey –Ispartakule – Bahçeşehir metro hattı gibi büyük kamu yatırımları ve modern kent dokusuna sahip planlı şehirleşmesi ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz Ispartakule’de biz de yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10’a ilave yüzde 10 tamamı peşin indirimi ile 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa açtığımız konut projesinde ayrıca yüzde 10 lansman indirimine ek olarak 60 ay 0.42 vade imkânı ve 120 ay sabit taksit 0.70 vade ile ödeme fırsatı da sunuyoruz” dedi.


Bahçeyaka Ispartakule konut projesinde sosyal alanlarıyla öne çıkması planlanıyor.


Hürriyet 




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Avrupa Yakası'nın gelişen bölgesi Ispartakule'de 220 milyon liralık yatırımla yeni bir konut ve yaşam projesine başlıyor. 

Bahçeyaka Ispartakule isimli proje, 21 dönüm arsa üzerinde 57 bin 200 metrekare toplam inşaat alanına ve 8 bin metrekarenin üzerinde yeşil alana sahip. Projede, 7 blokta 327 daire bulunurken, daire tipleri 1 + 1, 2+1,3+1 ve 4+ 1'den oluşuyor. Bahçeyaka Ispartakule'de 64 farklı daire tipi yer alırken konutlar 52 ile 443 metrekare aralığında değişiyor. 


PLANLI KENTLEŞME BÖLGESİ 


Projede ayrıca 10 adet de ticari alan yer alıyor. Ispartakule'ye yeni bir yeşil yaka kazandıracak Bahçeyaka Ispartakule konut projesi. Küçiikçekmece gölü manzarasına sahip. Avrupa Yakası'nın planlı kentleşmeye sahip bölgesi Ispartakule'de az katlı yatay mimarisi. 8 dönümlük bahçesi, göletleri, su kanalları, bisiklet yolları, koku tarlaları, meydanları ile bölgenin yeşil yakası olacak bir konut projesi hazırladıklarının altını çizen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Kısa süre önce ön talep toplamaya başladığımız Bahçeyaka Ispartakule'nin satışlarının kısa sürede tamamlanacağını düşünüyoruz. 

Bayramda dahi bir haftada yaklaşık 1.200 talep aldık. Proje bölgede heyecan yarattı" dedi. Sur Yapı olarak yatırımlarını sürdürdüklerini vurgulayan Elmas, şöyle devam etti: "Sağlık Kent, 3. havalimanı, Kanal İstanbul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Mahmutbey-Ispartakule-Bahçeşehir metro hattı gibi büyük kamu yatırımları ve modern kent dokusuna sahip planlı şehirleşmesi ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz Ispartakule'de biz de Bahçeyaka projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10+yüzde 10 tamamı peşin indirimi ile 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede ayrıca yüzde 10 lansman indirimine ek 60 ay 0,42 vade imkanı ve 120 ay sabit taksit 0,70 vade ile ödeme fırsatı da sunuyoruz." 



Karar


Geri Dön