17 / 04 / 2024

Bakanlık PGD için yeni araçlar alıyor!

Bakanlık PGD için yeni araçlar alıyor!

Etkin “Piyasa Gözetimi ve Denetimi” için Bakanlık yeni araçlar alıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapı malzemelerine yönelik olarak gerçekleştirilen piyasa gözetimi ve denetimi (PGD) faaliyetleri artan bir ivme ile devam ediyor.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapı malzemelerine yönelik olarak gerçekleştirilen piyasa gözetimi ve denetimi (PGD) faaliyetleri artan bir ivme ile devam ediyor.


Son 4 yılda ülke genelinde hazır beton ve inşaat demiri başta olmak üzere birçok yapı malzemesi ürün grubunda 35.000’in üzerinde denetim faaliyeti gerçekleştirildi.


Bakanlığın PGD faaliyetlerindeki etkinliğinin artırılması ve denetimin yurdun en ücra köşesine kadar yaygınlaştırılması için tüm teşkilatımız donanımlı arazi araçlarıyla desteklenmektedir diyen Bakan Güllüce, bakanlığın denetim filosuna yeni eklenen çift kabinli 10 adet arazi özellikli araç bu alanda verimliliğin artmasına hizmet edeceği gibi Bakanlığımızın gücüne güç katacaktadır ifadesini kullandı.


Bakan Güllüce: “Bakanlığımızın bu alandaki kararlı hamleleri devam ederek 2015 yılı içerisinde ikinci grup 10 adet arazi aracı daha denetim filomuzda hizmet vermeye başlayacaktır” dedi. 


Geri Dön