20 / 04 / 2024

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş'a devredildi!

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş'a devredildi!

Beşiktaş'a 14. lig şampiyonluğunu getirmesine kesin gözüyle bakılan başkan Fikret Orman, diğer taraftan siyah beyazlı kulübe yeni tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş Kulübü'ne devredildi.



Başkan Orman bugün yapılan Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda kulübe yeni kazandırılan çok önemli bir tesisi tanıttı.


İstanbul Bakırköy'de Adliye Sarayı'nın hemen yanında yer alan 50 dönüm arazi üzerine kurulu Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş Kulübü'ne devredildi.


Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun çabaları sonucunda siyah beyazlı kulübe kazandırılan spor kompleksinde futbol, bocce sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alıyor.


Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş a devredildi!


Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde bulunan tesislerin özellikleri şöyle:

Spor salonu (350 seyirci)

Yüzme havuzu (240 seyirci)

Bocce sahası (250 seyirci)

Tenis kortu (300 seyirci)

Futbol sahası-1 (1.632 seyirci)

Futbol sahası-2 (1.500 seyirci)


İstanbul'un en değerli arazilerinden birine kurulu olan Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, D-100 Otoyolu'nun kenarında, Bakırköy Adliyesi'nin hemen yanında yer alıyor.


Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş a devredildi!


Hürriyet



Haber AA'da şu şekile yer aldı


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Bizde bu aşk ve sevda olduğu sürece Beşiktaş'a hizmetimiz bitmeyecektir" dedi.


Siyah-beyazlı kulübün, BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen 2015 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında konuşan Orman, sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını söyledi.


"Bakırköy'deki tesisi devraldık"

Sponsorluk çalışmaları kapsamında önemli bir gelir elde ettiklerini anlatan Orman, tesisleşmeyle ilgili projeleri hakkında da bilgi verdi.


Gerede'deki Beşiktaş Kamp ve Dağ Tesisleri'nden sonra Bakırköy'de yeni bir tesis devraldıklarını belirten Orman, "Bakırköy'de Olimpiyat Köyü olarak bilinen tesisi devraldık. Böyle bir tesisi bize verdiği için sevgili dostum Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na tüm camiam adına çok teşekkür ediyorum. Burası Bakırköy Adliyesi'nin hemen yanında 50 dönüm bir arazidir. Bir olimpiyat köyü gibi yapılmıştır. Burayı bütün amatör şubelerimizi toplayacağımız bir şekilde dizayn edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Fikret Orman, şu an kulübün aleyhine olan herhangi bir davanın olmadığını aktararak, "Geldiğimizde 445 dava vardı. Bunların hepsi kapandı. Çok önemli ödemeler yaptık. Bunların yüzde 74'ü bizden önceki dönemde gelen davalardı. Şu anda FIFA'da bir, CAS'ta bir davamız var. Bu iki dava bizim açtığımız davalardır. Bir tanesi Atınç Nukan'la ilgili. Satmış olduğumuz kulüp yetiştirme bedelini ödememiştir. İkincisi de bizde daha önce top oynayan Fernandes'e açtığımız davadır." değerlendirmesinde bulundu.


Futboldaki transfer politikaları, Kartal Yuvası mağazalarının işleyişi ve ürün satışlarıyla ilgili bilgi veren Orman, BJK TV ve iletişimle ilgili yaptıkları çalışmaları da anlattı.


Fikret Orman, konuşmasının ardından "Büyük başkan" tezahüratlarıyla uzun süre ayakta alkışlandı.


AA





Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün yapılan 2015 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında kulübe kazandırdıkları yeni tesis hakkında bilgi verdi. Orman, tesisle ilgili "Bakırköy'de Olimpiyat Köyü olarak bilinen tesisi devraldık. Böyle bir tesisi bize verdiği için sevgili dostum Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na tüm camiam adına çok teşekkür ediyorum. Burası Bakırköy Adliyesi'nin hemen yanında 50 dönüm bir arazidir. Bir olimpiyat köyü gibi yapılmıştır. Burayı bütün amatör şubelerimizi toplayacağımız bir şekilde dizayn edeceğiz." ifadelerini kullandı.



Habertürk


Geri Dön