27 / 04 / 2024

Bakırköy Bağcılar metro güzergahı!

Bakırköy Bağcılar metro güzergahı!

Bakırköy Bağcılar metro güzergahı, M3 hattı Başakşehir'den Bakırköy İDO'ya kadar giderek Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda Marmaray ile entegre olacak şekilde tasarlanıyor. Hattın 2017 yılında devreye girmesi planlanıyor...



Bakırköy Bağcılar metro ne zaman açılacak?

Bağcılar Bakırköy metro hattı 2017 yılında hizmete girecek. Bakırköy Bağcılar metro güzergahı, Başakşehir Kirazlı metro hattının devamı olarak inşa ediliyor. Bakırköy Bağcılar metrosu ile Kirazlı'dan Bakırköy'e aktarma yapılabilecek. 


Bakırköy Bağcılar metro durakları!

Bakırköy Bağcılar metro güzergahı, M3 hattı Başakşehir'den Bakırköy İDO'ya kadar giderek Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda  Marmaray  ile entegre olacak şekilde tasarlanıyor. Yani Bakırköy'de hızlı trenden inen bir yolcu metro ile rahatlıkla evine gitmiş olacak. 


Bakırköy Bağcılar arası kaç kilometre?

Bakırköy İdo Bağcılar Kirazlı metro hattının uzunluğu 9 kilometre olarak hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy Bağcılar arası kaç dakika derseniz hemen cevaplayalım; bu hattın yolculuk süresi 13,5 dakika sürüyor. 


Bakırköy Bağcılar metro durağı nerede?

Bakırköy Bağcılar metro istasyonları; Bakırköy İdo, Özgürlük Meydanı, Zuhuratbaba, İncirli, Haznedar, İlkyuva, Yıldıztepe, Molla Gürani ve son olarakta Kirazlı metro istasyonu olarak hizmet veriyor.






Geri Dön