28 / 03 / 2024

Bakırköylüler Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı!

Bakırköylüler Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı!

İstanbul’un en seçkin ilçelerinden biri olan Bakırköy’de, 2004 yılında kurulan ve 12 yıldır faaliyetini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.



İstanbul’un en seçkin ilçelerinden biri olan Bakırköy’de, 2004 yılında kurulan ve 12 yıldır faaliyetini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.


Bakırköy’de 12 yıldır faaliyetlerini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.Kültürel , sanatsal ve sportif faaliyetler alanında ilçede ilk akla gelen Bakırköylüler Derneği’nin yeni binasının açılış törenine Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Belediyesi Meclis Üyeleri, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Dernek binasını gezen katılımcılara daha sonra müzik ziyafeti sunuldu. Oldukça neşeli geçen açılış töreninde dernek üyeleri birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu.


Açılış töreninde konuşma yapan Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş, “ Bugün açılışını yaptığımız derneğimizin açılışını gerçekleştirdik. Dernek’te görünen her şeyi buradaki Bakırköylüler yaptı. Semtlerde birliktelik ruhunu tekrar bir araya getirmek ve bölgemizdeki sorunları, yapılması gerekenleri başkalarından beklemeden kendi el birliğimizle nasıl halledebiliriz. Bakırköylülerin kendi istekleri doğrultusunda ortaya çıktı. Biz sadece öncü olduk. Onlara yardımcı olduk. Bakırköylüler derneğindeki insanların hareketlilik ruhunun diğer ilçelere de yayılmasını istiyoruz. Her ilçenin bir tane kendi semt derneği olması gerektiğini düşünüyoruz. İlk önce Bakırköy’den başlayarak daha sonra diğer ilçelerde bizi örnek alarak neler yapabilirler. Onu göstermek istiyoruz. Buradaki herkes gönüllü geldiği için derneğini daha çok sahipleniyor. İyi niyet olduğundan dolayı da birlikte neler yapabiliriz? Amacımız birlikte daha mutlu bir şehir hayatı yaşamak” dedi.


Açılışı gerçekleştirilen Bakırköylüler Derneği’nin yeni mekanı daha geniş bir alanda Bakırköylüleri aynı çatı altında toplayacak. Söyleşi, müzik dinletileri, spor faaliyetleri ve kültürel aktivitelerle Bakırköylüler için yeni bir platform oluşması hedefleniyor.


Renkli görüntülerin oluştuğu açılış töreninde katılımcılara lokma tatlısı ikram edildi.


Milliyet


Geri Dön