27 / 04 / 2024

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı Bursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı.



İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan BakyapıxBursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı. 13 blokta 918 konut ve 57 ticari alanın yer aldığı proje, toplam 173 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, projenin hızlı satıldığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Bir projemizi daha teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Doğru konsept, hızlı satış ve yüksek kazancı beraberinde getirdi. Son teslim ettiğimiz Bursa Prestij Modern projesi, Bursa’nın önemli noktalarına yakın olması ve sosyal donatılarıyla bölgede standartları yeniden belirledi. Dolayısıyla bu detaylar da projemizin satış ve pazarlama sürecinde bizlere yardımcı oldu. Projemizden daire sahibi olan ailelerin yatırımları bugün en az yüzde 50-60 prim sağladı. Bizler çok büyük bir aileyiz. Bu geniş aileye 918 yeni aile daha eklendi.” 


Sporu teşvik ediyor


Bakyapı Prestij Modern’in erkek ve kadınlar için 2 ayrı 1600 metrekarelik sosyal tesisi, modern yaşamın beraberinde getirdiği birçok aktiviteyi konut sahiplerine sunuyor. Sosyal tesiste, ısıtmalı kapalı havuzlar, saunalar, buhar odaları, fitness salonları yer alıyor. 


Proje, Bursa Çevre Yolu,  İzmir  ve İstanbul bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje, Timsah Arena ve Metro Acemler İstasyonu’na 3 kilometre mesafede.


Milliyet


http://www.bakyapi.com.tr/




Bu haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Bugüne kadar farklı şehirlerde bir çok proje üreten Bak Yapı yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern yatırımcısına yüzde 60 kazandırdı. Bursa Prestij Modem projesinde 918 konut ve 57 ticari ünite bulunuyor. Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkam Veysel Bakgör 'Bursa Prestij Modern projesi, Bursa'mn önemli noktalarına yalan olması ve sosyal donatılanyla bölgede standarttan yeniden belirledi. Dolayısıyla bu detaylar da projemizin satış ve pazarlama sürecinde bizlere yardımcı oldu. Aile konseptini hedeflediğimiz Bursa Prestij Modem'de 1+1 gibi küçük metrajlı daire tiplerine yer vermedik. Bu detay da satış sürecimizi olumlu yönde etkiledi. Tabi bu kadar başarılı işler beraberinde yatırımcılara kazana da sağladı, özetle projemizden daire sahibi olan ailelerin yatınmlan bugün en az yüzde 50-60 prim sağladı' dedi. 



Taraf


Geri Dön