28 / 03 / 2024

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede?

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede?

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşan Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde cevabı veriliyor...



Balance Gayrimenkul tarafından yaşama geçirilen Balance Gayrimenkul  Balance Güneşli  nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. 


İçerisinde; 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan Balance Güneşli Residence, 17 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde deniliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Balance Güneşli Evleri'nde yer alan cadde ofislerin alanları 40 ile 258 metrekare, plaza ofislerin alanları 159 ile 1.692 metrekare ev ve loft ofislerin alanları ise 76 ile 178 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Teslimlerin 2015 yılında gerçekleşeceği Bağcılar Balance Güneşli Residence'ta; fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede?


Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede?


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön