26 / 04 / 2024

Balance Güneşli adres bilgileri

Balance Güneşli adres bilgileri

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Balance Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Balance Güneşli adres bilgileri şu şekilde: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul. Proje, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor...



Balance Güneşli adres bilgileri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede, firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılıyor. 


Konutların satış sürecine devam edilen  Balance Güneşli  Residence,  Balance Gayrimenkul  imzasıyla yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL'den başlıyor. 


Balance Güneşli adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde hayata geçirildiğini söylemek mümkün. 


İçerisinde; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar bulunan Balance Güneşli Rezidans'ta banka kredisi de kullanılıyor. 


Tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Bağcılar Balance Güneşli, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor. 


Balance Güneşli adres bilgileri: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli /  İstanbul 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön