19 / 04 / 2024

Balance Güneşli inşaatında sona gelindi!

Balance Güneşli inşaatında sona gelindi!

Balance Gayrimenkul'ün projesi Balance Güneşli'de inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Çoban "Güneşli'nin ilk A+ ofis projesin ihayata geçirdik" dedi



Balance Gayrimenkul'ün projesi Balance Güneşli'de inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Çoban "Güneşli'nin ilk A+ ofis projesin ihayata geçirdik" dedi


Yüzde 70'i tamamlanan Balance Güneşli'de sona yaklaşılıyor. Örnek bir ofis projesine imza attıklarını dile getiren Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, "Güneşli'nin ilk ve tek A+ ofis projesi- ni hayata geçirdik" dedi. Çoban, markaları Şölen Çikolata'nın da burada 6 bin 500 metrekare alanda yönetim ofisi açacağını söyledi. Servotel Corporation İcra Kurulu Üyesi Melda Bayraktaroğlu ise "Balance Güneşli, E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan özel bir konumda. İnşaatı süren metro hatları, metrobüs, Atatürk Havalimanı, 3'üncü Havalimanı bağlantı yolu, İstoç, Masko, CNR, Bakırköy İDO gibi önemli merkezlere yakınlığı ile İstanbul'un yatırım değeri en yüksek projelerinden biri" dedi. 


SOKAK KÜLTÜRÜ YAŞAYACAK 

83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede yatay ve dikey olmak üzere iki farklı mimari kullanılıyor ve toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor. Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı projede, 40 ila bin 700 metrekare büyüklüklerde plaza, cadde, loft ve stüdyo ofisler bulunuyor. Yaklaşık 700 metrekare alanda kurulan sosyal tesiste fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates stüdyoları, cafe-restoran, müzik odası, hobi odaları, cep sineması yer alıyor. Balance Güneşli'nin sokak kültürünü yaşatmak amacıyla hayata geçirdiği Yaşam Sokağı'nda yer alan ticari alanların kiralamalarındaki paydaşı ise Portekizli Sierre Reval oldu. Firma, projede yer alan Yaşam Sokağı'ndaki ticari alanların kiralama faaliyetlerini yürütecek. 


OFİSE ÖZEL SEÇENEK

Projede metrekare fiyatları 5 bin 737 ila 7 bin 283 TL arasında değişiyor. Ofis fiyatları 318 bin TL'den başlıyor. Ofis sahiplerine 120 aya varan kredi imkânı veya yüzde 25 peşin, 24 ay 0 faiz ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Sabah


Geri Dön