19 / 04 / 2024

Balance Güneşli Konutları ödeme kolaylıkları

Balance Güneşli Konutları ödeme kolaylıkları

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Dairelerin metrekare birim fiyatının 4 bin 800 TL'den başlangıç gösterdiği Balance Güneşli Konutları ödeme kolaylıkları dahilinde banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede satışlar devam ediyor...



İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Güneşli bölgesinde yükselen  Balance Güneşli  Konutları ödeme kolaylıkları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Ofislerin  70 metrekare ile 150 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Balance Güneşli Residence, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor. 


Balance Gayrimenkul projesi olarak yaşama geçirilen Balance Güneşli Konutları ödeme kolaylıkları dahilinde peşin ödeme yapmak mümkün. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Güneşli Balance projesinin sosyal imkanları arasında; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar yer alıyor. 


Firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılan Balance Güneşli Konutları ödeme kolaylıkları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön