25 / 04 / 2024

Balance Güneşli Mart 2016'da teslim edilecek!

Balance Güneşli Mart 2016'da teslim edilecek!

Geleceğin ofislerini tasarlamayı amaçlayan Balance Gayrimenkul, Basın Ekspres Caddesi üzerinde geliştirdiği Balance Güneşli'yi Mart 2016'da teslime hazırlanıyor.



Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak yükselen Balance Güneşli, Plaza Ofis, Cadde Ofis, Loft Ofis, Stüdyo Ofisler olmak üzere büyük ve küçük ölçekli şirketlerin ofis ihtiyacına cevap vermeyi amaçlıyor. Balance Gayrimenkul, 1989'da  Gaziantep'te kurulan Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban ailesine ait bir şirket ve sektörde büyümeyi planlıyor.


Kartal'da 2. kentsel dönüşüm


DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. DKY İnşaat bu arazide denize sıfır, Adalar manzaralı 140 konutluk ‘DKY Sahil' projesini inşa edecek. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüme  başladıklarını hatırlatarak, “5 dönüm arazide  özel bir proje inşa edeceğiz.” dedi. Ön talep toplamaya başlanılan projede 128 ile 328 metrekare arasında 22 adet 2+1,5, 110 adet 3+1,5, 8 adet 4+1,5 daire bulunacak.


Nurol GYO'da yeni atama


Satış-pazarlamada uluslararası deneyimli Cüneyt Çimen, Nurol GYO'da Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı'na getirildi. 5 Ekim itibarıyla görevine başlayan Çimen, 1999'da  9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Londra Metropolitan Üniversitesi'nde ‘pazarlama' alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2013'ten  beri Sinpaş GYO'da Satış ve Pazarlama Müdürlüğü yapıyordu.


5 haftada 155 daire sattı


Bugüne kadar 4 bin konut üreten Fuzul Yapı, Başakşehir'de inşa ettiği Vadiyaka'nın  yüzde 43'ünü 5 haftada sattığını açıkladı. Bu, 361 konutun 155'i anlamına geliyor. Vadiyaka Başakşehir, Fuzul Yapı'nın Olimpa Park ve Olimpa AVM projelerine komşu. 2+1, üç cepheli 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka'da 56 adet de ticari ünite bulunuyor.


Dap, Acıbadem için imzayı attı


Validebağ arsası ihalesini kazanan DAP Holding, sözleşme imzaladı. 75 şirket ve 45 konsorsiyumun yarıştığı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan 17 dönümlük arsa ihalesini DAP Holding iştiraklerinden olan Eltes İnşaat ve İstlife İş Ortaklığı kazanmıştı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 810 milyon lira satış geliri öngörülen Acıbadem'deki arazide  beğenilecek proje geliştireceklerini söyledi.



Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr


Zaman


Geri Dön