29 / 03 / 2024

Balance Güneşli projesi iletişim!

Balance Güneşli projesi iletişim!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yaşama geçirilen Balance Güneşli Residence projesinde yer alan daireler 2015 yılında teslim edilecek. İşte Balance Güneşli projesi iletişim...



Balance Gayrimenkul imzası taşıyan Balance Güneşli projesi iletişim bilgilerinden bahsetmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede konut satışları devam ediyor. 


İçerisinde;  118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza bulunan  Balance Güneşli  Bağcılar projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Ev ve loft ofislerin alanlarının 76 metrekare ile 178 metrekare arasında farklılık gösterdiği Güneşli Balance projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. 


Basın Ekpres Balance Güneşli projesinin sosyal donatı alanları arasında; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar yer alıyor. 


Balance Güneşli projesi iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 447 47 07. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


17 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Balance Güneşli Basın Ekpres projesi, Konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana geliyor. Projede cadde ofislerin alanları 40 ile 258 metrekare, plaza ofislerin alanları 159 ile 1.692 metrekare arasında değişiyor. 

 

Balance Güneşli projesi iletişim

Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön