16 / 04 / 2024

Balance Güneşli'de ikinci etap satışları başlıyor!

Balance Güneşli'de ikinci etap satışları başlıyor!

Balance Güneşli'de metrekare birim fiyatında ise 5.500 lira seviyelerine gelindi. Bir süre yeni proje üretme niyetinde olmayan grup ilk adımda Balance Güneşli'de ikinci etap satışlarına başlıyor.



Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketiyle giriş yaptığı inşaat sektöründe sağlam adımlarla ilerlemeyi hedefliyor. Şirket, bahar aylarında 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşan Balance Güneşli projesinin tanıtımının ardından önemli kararlar aldı. 


Üç ayda projedeki dairelerin yüzde 25'inin satışı gerçekleşti. Metrekare birim fiyatında ise 5.500 lira seviyelerine gelindi. Bir süre yeni proje üretme niyetinde olmayan grup il adımda Balance GüneşBalance Güneşli'de ikinci etap satışlarına başlıyor.  Balance Güneşli, İstanbul'un yeni ticaret merkezi olarak konumlanan Basın Ekspres Caddesi üzerinde yer alıyor.

 

ŞÖLEN'İ BÜYÜTME KARARI 


Projenin ana girişinin bulunduğu Taşocağı Caddesi'nden TEM karayoluna ulaşım sağlanıyor. İnşaatı süren plaza ve cadde ofis, ev ve loft ofisler ile mağazaların 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. Bu arada grubun 100'ün üzerinde ülkeye ihracat yapan Şölen'i de büyütme planları bulunuyor. 


Yeni Akit 


Geri Dön