24 / 04 / 2024

Balance Güneşli'de loft ofisler prestijli yaşamın kapılarını aralıyor!

Balance Güneşli'de loft ofisler prestijli yaşamın kapılarını aralıyor!

Stratejik konumu, ofis çeşitliliği, şık ofis tasarımları ve zengin teknik donanımı ile çalışma hayatına artı değer katan Balance Güneşli, İstanbul'da özel sektörün çekim merkezi haline geldi...



Stratejik konumu, ofis çeşitliliği, şık ofis tasarımları ve zengin teknik donanımı ile çalışma hayatına artı değer katan Balance Güneşli, İstanbul'da özel sektörün çekim merkezi haline geldi...   Özellikle ofis çeşitliliği içinde sunduğu loft ofisler ile fonksiyonel kullanım olanağı sunan proje, prestijli bir yaşamın da kapılarını aralıyor. 


Kişiselleşme hayatın her alanında etkili olmaya başladığından beri kendimizi daha rahat ifade edebileceğimiz, daha özgür alanlar yaratıyoruz... Yaşadığımız ve çalıştığımız alanları kişiselleştirdiğimiz oranda daha yaratıcı ve daha mutlu olduğumuzu bilim insanları da tescilliyor. Bu akımı göz ardı etmeyen Balance Güneşli, loft ofis seçenekleri ile  işini ve yaşamını aynı alana sığdırmak isteyenler için fonksiyonel, konforlu, ferah ve kişiselleşebilen alanlar oluşturuyor. Bir çok sosyal donatının yanı sıra ortak kullanım alanlarında sunulan özel hizmetler ile farklılaşan loft ofisler, yüksek tavanları ve boydan boya cam yapıları ile ferah bir yaşam alanı oluşturuyor.. İki katlı olarak dizayn edilen loft ofisler yalnızca ev veya ofis olarak kullanılabilmesinin yanı sıra  iş ve çalışma hayatını tek bir yerde kurgulamak isteyenler için şık bir alternatif...


Yeni nesil ofis yaşamının baş tacı loft ofisler, profesyonel çalışma hayatını ev yaşamı ile buluşturuyor... 


Projede 20'nci kattan itibaren konumlanan loft ofisler,  yer döşemesi, ısıtma-soğutma sistemleri, mutfak, banyo, beyaz eşyası dahil olmak üzere  genel dekorasyonu tamamlanmış hemen kullanıma hazır olarak teslim ediliyor. Sosyal yaşamın tüm dinamiklerini bünyesinde bulunduran bir projede yaşamanın ayrıcalığını sunan loft ofisler,  tasarımsal şıklığı ile de fark yaratıyor. 104 ile 212 metrekare arasında değişen çeşitli büyüklük ve tiplerde alternatiflerin bulunduğu ofisler ayrıca, kat bahçeleri ve ortak kullanım toplantı odalarının yanı sıra merkezi havalandırma-ısıtma ve güvenlik sistemleri,  ses yalıtımı, tablet ve telefonlar ile tüm ofislerin dışarıdan kontrolünü sağlayan akıllı otomasyon sistemleri gibi teknolojik bir çok donamıma sahip.


Konforla buluşan sosyal yaşam...


Yaklaşık  700 metrekare alanda kurulan sosyal tesiste  fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates ve yoga stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları ve cep sineması konforlu bir yaşam sunarken sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturan bir "Yaşam Sokağı" araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçeleri, restoran ve kafeleri, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği mağaza ve hizmet noktaları da sosyal yaşamı tamamlıyor.  


www.balancegunesli.com.tr



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Basın Ekspres'in çalışma alanı Balance Güneşli, loft ofis seçenekleri ile işini ve yaşamını aynı alana sığdırmak isteyenler için fonksiyonel, konforlu, ferah ve kişiselleşebilen alanlar oluşturuyor. Projede 20'nci kattan itibaren konumlanan 104 ile 212 m2 arasındaki loft ofisler, yer döşemesi, ısıtma-soğutma sistemleri, mutfak, banyo, beyaz eşyası dahil olmak üzere genel dekorasyonu tamamlanmış hemen kullanıma hazır olarak teslim ediliyor. 


Ekonomist




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesiyle çalışma hayatına "yeni nesil ofis" konseptini kazandırdı. Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olan Balance Güneşli, Basm Ekspres Caddesi üzerinde yer alıyor. Balance Güneşli'de; Plaza Ofis, Cadde Ofis, Loft Ofis, Stüdyo Ofisler olmak üzere büyük ve küçük ölçekli şirketlerin ofis ihtiyacına yönelik alanlar bulunuyor. 


ZENGİN DONANIMLAR 


Projede güneş ışığını kesintisiz olarak içeri alan boydan boya camlar ve yüksek tavanlar bulunuyor. Çalışanların doğal havalandırmadan yararlanabilmesi için kanatlı cam sistemleri de kullanılıyor. Ayrıca projede cephe sistemlerinde içeride konforlu çalışma olanağı sağlayan yüksek akustik yalıtım, 24 saat çalışan taze hava ve egzost sistemi mevcut. Aynı zamanda ofislerde hızlı internet ve data tesisatı alt yapışma sahip ve tüm genel mahallerde seslendirme ve acil anons için hoparlörler bulunuyor. 


Her kata bahçe


Balance Güneşli'nin bazı katlarında projeksiyon, televizyon, internet ve diğer teknolojik çözümlerin sunulduğu toplantı odaları yer alıyor. Ayrıca her katta farklı metrekarelerde kat bahçeleri de unutulmadı. 


Çalışanlara motivasyon 


Balance Güneşli'de çalışanların performansını artırmak için sosyal bir tesiste var. Bu tesiste; spor salonu, sauna ve buhar odaları, pilates ve yoga stüdyoları, kafe/restoran, müzik odası, hobi odaları, cep sineması yer alıyor. 


Yaşayan sokak 


Projenin 'Yaşam Sokağı'nda ise araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçelerinin yanı sıra, restoran, kafeler ve mağazalar mevcut. 


İşe ulaşmak kolay 


Projenin ana girişinin bulunduğu Taşocağı Caddesi, TEM karayoluna ulaşımı kolaylaştırıyor. Balance Güneşli, E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan bir konumda. İnşaatı süren metro hatlarının yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalimanına bağlantı yolu, îstoç, Masko, CNR, Bakırköy İDO, Ataköy Marina gibi önemli merkezlere de yakın. 




Posta


Geri Dön