25 / 04 / 2024

Balance Güneşli'de ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor!

Balance Güneşli'de ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor!

Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmaların prestijli , sosyal ve teknik imkan bakımından zengin ofis arayışına çözüm olan plaza ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor.



Geleceğin ofis trendlerini İstanbul'daki küçük ve büyük ölçekli kuruluşlarla buluşturan Balance Güneşli, inşaat kalitesi, mimari tasarım, teknoloji ve güvenliğin en üst seviyede yer bulduğu ofis çeşitliliği ile her ihtiyaca çözüm oluyor... Mart 2016’da teslimlerin başlayacağı proje, Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi olarak gösteriliyor...


Çalışma alanlarında oluşturulan tasarımsal farklılıklar, yüksek teknoloji ve güvenlik, tüm dünyada iş verimliliği ve motivasyon açısından her geçen gün daha çok önem kazanıyor. Prestijli, şık ve konforlu çalışma alanlarına sahip ofis projeleri, profesyonel ve kurumsal şirketlerin vazgeçilmezi oluyor... Bu eğilimleri dikkate alarak, çalışma hayatına artı değer katacak tüm unsurları projeye dahil eden ve ünlü mimar Selçuk Avcı imzası taşıyan Balance Güneşli,  İstanbul'un en iyi projelerinden biri olma iddiasını ortaya koyuyor. 


Geniş çalışma kadrolarına yönelik tasarlanan "plaza ofisler"...

Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmaların prestijli , sosyal ve teknik imkan bakımından zengin ofis arayışına çözüm olan plaza ofisler,  160 -1700 m2 büyüklüğünde alanlar sunuyor.  İhtiyaç duyulduğu takdirde ofisler birleştirilerek daha geniş alanlar yaratılabiliyor. Ahşap ve mermer ağırlıklı, etkileyici tasarıma sahip plaza ofislerin şirketlerin misafirlerini keyifle ağırlayabileceği özel lobileri bulunuyor.  Danışma ve resepsiyon hizmeti  ile şirketlerin prestij ve kurumsallık algısını güçlendiren plaza ofisler, fonksiyonel çalışma alanları yaratıyor. Dikey olarak tasarlanan C Blok'un 2-13 katlarında yer alan plaza ofislerde kısa molalar için bahçe konforu yaşatan kat bahçeleri yer alıyor. 


Fiyat aralığının 5.700 - 7.200 TL m2 olarak verildiği plaza ofislerde çalışma kalitesini arttıracak teknik imkanlar en ince detayına kadar düşünüldü. Güneş ışığını kesintisiz olarak içeri alan boydan boya camlar ve yüksek tavanlı çalışma ortamında,  çalışanların doğal havalandırmadan da yararlanabilmesi için manuel ve motorlu olmak üzere teleskopik paralel açılımlı kanatlı cam sistemleri kullanılıyor. Ayrıca projede cephe sistemlerinde içeride konforlu çalışma olanağı sağlayan yüksek akustik yalıtım, 24 saat çalışan taze hava ve egzost sistemi bulunuyor. Her türlü elektrik kesintisine karşın 24 saat yüzde 100 jenaratör desteği de veriliyor... Tabii ki çalışma ortamlarının olmazsa olması hızlı internet de unutulmadı...


Rezerve edilen ortak toplantı odaları....

Ofis alanlarının daha efektif kullanılabilmesi için katlarda, tüm kullanıcıların hizmetine açık olan, günlük  ve saatlik rezerve edilebilen projeksiyon, televizyon, internet  ve diğer teknolojik çözümlerin sunulduğu toplantı odaları yer alıyor. 


Toplam 83.000 m2 inşaat alanına sahip projede, sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturan bir "Yaşam Sokağı" bulunuyor.  Araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçelerinin yanı sıra, "Yaşam Sokağı"nda  günün yorgunluğunu atmak, lezzetli molalar vermek için restoran ve kafeler, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği mağaza ve hizmet noktaları yer alıyor.


Projede güvenlik en üst düzeyde...

Her türlü tehlikeye karşın önlemlerin alındığı Balance Güneşli güvenli bir çalışma ortamı sağlıyor.  Projede uluslararası yangın söndürme standartlarına uygun yangın algılama ve söndürme sistemleri mevcut... Ticari alanların girişleri, bina giriş ve çıkışları, ofislerin kat koridorları 24 saat kapalı devre izleme sistemi ile kontrol ediliyor. 


Çalışmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı...

Plaza ofislerin hemen üstünde, 13. katta  sosyal tesis yer alıyor... Öğle tatili ya da gün içindeki molalarda motivasyonu  arttıracak, iş stresini azaltacak tüm ayrıntılar sosyal alanda yer alıyor.

Yaklaşık  700 m2 alanda kurulan sosyal tesiste  fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates ve yoga stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları, cep sineması, yer alıyor. 


Farklı ofis seçenekleri de unutulmadı..

İnşaat kalitesi, mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak yükselen Balance Güneşli'de, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofisler olmak üzere, 40 m2 ile 1700 m2 aralıklarında büyük ve küçük ölçekli şirketlerin her türlü ofis ihtiyacına yönelik alternatifler de mevcut...



www.balancegunesli.com.tr




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Basın Express Yolu'nda yör alan Balance Güneşli'de ihtiyaca göre ofis tasarlanıyor. Ofis çeşitliliği sunan projede plaza ofisler de ağırlıkta. Bu ofisler, geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmalar tarafından tercih ediliyor. İhtiyaç duyulduğu takdirde ofisler birleştirilerek daha geniş alanlar da yaratılabiliyor. Danışma ve resepsiyon hizmeti verilen plaza ofisler, C Blok'un 2-13 katlarında yer alıyor. Balance Güneşli'de fiyat aralığı ise metrekare bazında 5 bin 700 ile 7 bin 200 lira arasında değişiyor. 


Yaşatan sokak 

Projenin dikkat çeken yönlerinden biri de, Yaşam Sokağı. Araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçelerinin olduğu sokakta restoran, kafe, mağaza ve hizmet noktaları mevcut. Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016'da yapılacak. 


Posta



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Güneşli'de nitelikli ofis ihtiyacına cevap vermek üzere inşa edilen Balance Güneşli'de metrekare fiyatları 5 bin 700 ile 7 bin 200 lira arasında değişkenlik gösteriyor. Ofisler, 160 metrekareden başlıyor ve tek katta istenirse bin 700 metrekareye kadar çıkabiliyor. Dikey olarak tasarlanan C Blok'un 2-13 katlarında yer alan plaza ofislerde kısa molalar için kat bahçeleri yer alıyor. Teslimlerin Mart 2016'da yapılması planlanıyor. 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede tüm kullanıcıların hizmetine açık olan, günlük ve saatlik rezerve edilebilen projeksiyon, televizyon, internet ve diğer teknolojik çözümlerin sunulduğu toplantı odaları bulunuyor.


Bugün


Balance Güneşli 


Balance Güneşli, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına uygun olarak tasarlandı. 


Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile Güneşli bölgesinde dikkatleri üzerine çekiyor. 


Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, çalışanlann tüm ihtiyaçlannı gözeterek, daha verimli çalışma ortamlan sunmak amacı ile "yeni nesil ofis yaşamf nın en iyi örneğini ortaya koymaya çalışvor. 

40-1700 m2'lik ofisler Plaza Ofis, Cadde Ofis, Loft Ofis, Stüdyo Ofisler olmak üzere büyük ve küçük ölçekli şirketlerin her türlü ofis ihtiyacına yönelik alanlann yer aldığı projede, şirketlere teknik ve so9/al açıdan hizmetler veriliyor. Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmalara çözüm olacak plaza ofisler, 40 -1700 m2 büyüklüğünde alanlar sunuyor. İhtiyaç duyulduğu takdirde ofisler birleştirilerek daha geniş alanlar oluşturulabiliyor. Dikey olarak tasarlanan C Blok'un 2-12 katlarında yer alan plaza ofislerde ktsa molalar için bahçe konforu yaşatan kat bahçeleri yer alıyor. 


Yeni Akit


Geri Dön