19 / 04 / 2024

Balıkesir Altın Otel'in yapımı tamamlandı!

Balıkesir Altın Otel'in yapımı tamamlandı!

Altıntaş Kardeşler tarafından Çevreyolu Halalca Köprüleri karşısına kurulan 4 yıldızlı Altın Otel'in resmi açılışının en geç Eylül ayı olduğu bildirildi.



Balıkesir'in 2016 yatırım programına alınan Merkez Havaalanı Terminali ile karşı karşıya olacak olan otelin Balıkesir'de bir eşinin daha bulunmadığı gözlendi. Altıntaş Kardeşler tarafından Çevreyolu Halalca Köprüleri karşısına kurulan 4 yıldızlı Altın Otel yaklaşık 20 milyon liraya mal oldu. 90 yataklı Altın Otelde bir Kral dairesi, üç Süit oda bulunuyor. 

Muhteşem mimarisiyle görenleri hayran bırakan Otelin resmi açılışının en geç Eylül ayı olduğu bildirildi. Genç İşadamı Erhan Altıntaş "Altın Otel Çevre yolu kenarında, yeni yapılacak Merkez Havaalanı Terminali ile karşı karşıyadır. 

4 yıldızlı olan Altın otel'de yok yoktur. 4 yıldızlı olan Altın Otel yaklaşık 20 milyon liraya mal olmuştur. Ayrıca 5 yıldızlı otellerde olmayan lüks odalar bulunmaktadır" dedi. 

BALIKESİR'DE OLMAYAN BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ 

Balıkesir'de bir eşinin daha bulunmadığı, Mimarisiyle göz kamaştıran Altın Otelin yemek salonu, toplantı salonu, iç döşemesinin, iç mimarisinin Balıkesir bölgesinde bir eşinin bulunmadığı iddia edildi. 

Ayrıca Engelli girişleri, otoparkı, mükemmel döner kapısı gibi çok mükemmel ayrıcalığa sahip olduğuna vurgu yapıldı. Altıntaş Otelin bölgedeki arsa fiyatlarının, konut fiyatlarının da değer kazanmasına neden olduğu bildirildi. 



Balıkesir Artı Haber Gazetesi


Geri Dön