23 / 04 / 2024

Balıkesir BESOB Otel hizmete açıldı!

Balıkesir BESOB Otel hizmete açıldı!

Balıkesir Erdek'te yer alan BESOB Otel yeniden inşa edildi. 1.5 milyon TL harcanarak yapılan otelin açılışı gerçekleşti. Açılışa, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken katıldı.



Balıkesir Erdek'te bulunan BESOB Otel yenilendi. 1.5 milyon TL'ye yenilenen otel yeniden hiznmete açıldın


BESOB Başkanı Fehmi Erdem törenin açılış konuşmasını yaptı. Erdem,  TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e sağladığı katkılardan doları teşekkür etti. 


Erdem açılışta, Ülkemiz çok önemli günlerden geçiyor. Birlik beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını, ülkemiz üzerinde her türlü oyunları deneyen dış güçler gördü. 15 Temmuz'da hep beraber gördük, o 245 şehidin 137 tanesi esnaf ve sanatkardı. Şofördü, bakkaldı, berberdi, terziydi. Demek ki demokrasinin ayakta kalabilmesinin teminatı, o canları ile ortaya koyan esnaf ve sanatkarımızdı. Türkiye ne zaman bir hamle yapsa, kalkınsa kalkınmasının onuncu yılında böyle alçakça bir saldırı ile karşılaşıyor. Biz bu senaryoyu 1960'tan beri yaşıyoruz. Ama ilk kez halkın yönetime el koyması ile, tankın önüne canını siper etmesi ile bu oyunları sahneleyenler Türk Milletinden gerekli cevabı aldılar. Dolayısı ile biz yolumuza devam ederken, demokrasimizi geliştirip, kalkınmanın da önünü açacağız'' şeklinde konuştu.



Balıkesir Ekspres Gazetesi


Geri Dön