19 / 04 / 2024

Balıkesir Büyüşekhir Meclisi'nin Mart toplantısında imar görüşüldü!

Balıkesir Büyüşekhir Meclisi'nin Mart toplantısında imar görüşüldü!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, mart ayı 3. oturumu gerçekleştirildi. Mart'ın son meclis toplantısında; 45 İmar ve Bayındırlık Komisyonu, 8 Plan ve Bütçe Komisyonu ve 2 Tarife Komisyonu maddeleri olmak üzere toplam 55 Gündem maddesi görüşüldü.



Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, mart ayı üçüncü oturumu Meclis Başkanvekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi. Mart ayının son meclis toplantısında; 45 İmar ve Bayındırlık Komisyonu, 8 Plan ve Bütçe Komisyonu ve 2 Tarife Komisyonu maddeleri olmak üzere toplam 55 Gündem maddesi görüşüldü.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayının son birleşimini Karesi AVM’de yaptığı toplantıyla gerçekleştirdi. Meclis Başkanvekili Ekrem Pehlivan’ın başkanlık yaptığı meclis toplantısında; 55 gündem maddesi karara bağlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, Altıeylül, Karesi ve Sındırgı ilçelerine belirlenen mahallelere ait bazı adaların muhtelif parsellerinde İmar Planında Umumi Hizmetlere ayrılan yol, meydan, yeşil alan, park, otopark, belediye hizmet alanı gibi taşınmazlar ve imar planı dışında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere, kamulaştırılacak taşınmazlara ödenecek kamulaştırma bedelleri için İller Bankası’ndan kredi alınması ve diğer işlemler için Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Ahmet Edip Uğur’a yetki verdi.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin “İmkan Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla bu yıl ikincisini düzenlediği turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan yıldız ve genç kategorisi takımların Almanya’nın Dortmund şehrindeki maça götürülmesiyle ilgili görevlendirme mecliste görüşüldü. Öte yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi mart ayı son oturumunda; büyük fedakarlıklar ve zor şartlarda özveriyle hizmet üreten mahalle muhtarlarının park ücretlerinden muaf sayılması ve toplu taşıma araçlarından ücret alınmaması konusu Plan ve Bütçe ile Tarife Komisyonu’na sevk edildi.


Milliyet 


Geri Dön